Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam plamienia

plamienia

Polecane posty

Gość mam plamienia

34 dnia cyklu rano plamienia, po południu nic, nawet kropli. 35 dnia cyklu znów plamienia, jednak po południu, i jest tego troche więcej, jednak okresu nadal brak. Czy to normlane?

Gość mam plamienia
ciąże mogę wykluczyć, zrobiłam i test i badanie krwi. A jedeyny stosunek miałam w czasie okresu więc uznaje testy i Bete HCG za wiarygodne. Oczywiście negatywne. Czy któraś z was miała może takie plamienia?

Gość mam plamienia
A czy może to być spowodowane jakąś infekcja? Bo w tym cyklu miałam dużo śluzu, i to strasznie on śmierdział ! I cos mi się wydaje że miałam jakąś infekcje. Czy to możliwe, żeby przez to okres zmienił się w dziwne plamienia? i przez stres?

Ciężko mi powiedzieć,może któraś inna kafeterianka ci pomoże,przykro mi:(Ja w takiej sytuacji nie miałam!

Gość mam plamienia
Dzięki wielkie za dobre chęci ! :)

bez lekarza się nie obejdzie. Plamienia są najczęściej wynikiem zaburzeń hormonalnych: prolaktyny lub progesteronu. Mogą też występować przy nadżerce, krwiakach, torbielach itp, itd

Gość mam plamienia
oczywiście na wizytę się zapisałam :) Tylko muszę poczekać trochę bo na prywatnego lekarza nie mam kasy. Czy są to poważne rzeczy?

różnie. Jeżeli starasz się o dziecko to zaburzenia hormonalne mogą powodować problemy z zajściem lub poronienie. Oczywiście niekoniecznie. Przyczyn może być dużo

Gość mam plamienia
Jestem w takim wieku że dziecko jeszcze nie dla mnie, wręcz przeciwnie... I się właśnie cholernie boje, bo pierwszy raz w życiu zdarzają mi się jakiekolwiek plamienia.

Gość mam plamienia
mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Bo napisze szczerze że mama nie wie że współżyłam już, i jakoś strasznie się boję jej tego powiedzieć... boję się jej reakcji. Mimo iż czasem mam taką wielką ochotę z nią o tym porozmawiać. Iść po tabletki i żeby wiedziała że je zażywam.