Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta zla siostra

Czy powinnam pomoc siostrze? co byscie zrobili na moim miejscu?

Polecane posty

Gość jiojoi
a z kad wiesz, ile ty dzieci naprodukujesz? Nie mow hop!! dopuki nie ptueskoczysz!!! trzy orty w jednym zdaniu, teraz juz wiem dlaczego slowo patologia wywoluje u ciebie takie emocje:O

Gość ciezka sytuacja.,.,.,.,.
Ale jak sama wiesz ludzie nie bardzo chca wynajmowac mieszkania samotnej matce z 4ka dzieci. Choc nie bedzie chciala zostawac u Ciebie dluzej to zrobi z tymi dziecmi jak nie znajdzie mieszkania w tydzien? Pojdzie pod most czy jak? Ty tez nie bedziesz wtedy w stanie powiedziec jej ok tydzien minal, pakujcie sie i jazda. Wspolczuje Ci podjecia decyzji.

Gość ta zla siostra
oczywiscie ze jej powiem ze ma sie pakowac i jazda. Niech sie wtedy pakuje do kolezaneczek od piwka

Gość ciezka sytuacja.,.,.,.,.
Oj watpie... Nie szkoda Ci bedzie dzieciakow?

Nie ważne jakie są relacje między Wami, jednak to Twoja siostra... Mimo wszystko pomóż jej- może kiedyś Ty też będziesz potrzebowała od Niej pomocy... Pamietaj, nigdy nic nie wiadomo. Pozdr:)

Gość ta zla siostra
szkoda to mi dzieciakow juz jest od dawna, ale nic na to nie poradze

jiojoi No i co z tego ze walnelam trzy bledy w jednym zdaniu!! dziwie sie ze w ogole cos napisalam, tak mnie oburzyla twoja wypowiedz!!Jestes zlym czlowiekiem , piszac o "wydalaniu bachorow" i to wszystko co mam Ci do powiedzenia!! bo zlych ludzi! to ja unikam jak ognia! bo sie mozna poparzyc!! a teraz licz moje bledy!!