Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madleineee

Fajne miejsce na weekend w górach

Polecane posty

Mam pytanie, znacie jakieś fajne hotele czy pensjonaty w górach. W jakimś ładnym miejscu? Chciałam się wybrać na weekend i może ktoś coś poleci.

Gość ja bym polecaa karpacz
ladne widoki, fajne miasto, dużo rozrywek, i niedrogie noclegi:) a napewno taniejniż w zakopcu

Gość annkaren
Ja znam super, akurat dwa dni temu wrocilam- niesamowity widok na gory i blisko do krupowek :) gubalowka.pl - na tej stronie znajdziesz adres tego pensjonatu :) Sama tam nie bylam, ale na wycieczce przechodzilam obok i koniecznie musze tam sie udac nastepnym razem :) Tak na marginesie to zobaczcie sobie fajna strone do glosowania http://www.ktomaracje.pl

Gość dfbfdbbn
zalezy czego oczekujesz od tego miesca

Gość annkaren
Przeciez pisze, ze ladnego miejsca!!!!

Gość ja bym polecaa karpacz
w hotelu nigdy nie spałam, wole male przytulne pensjonaty lub wille...popatrz na www.popracy.pl znajdź lagunę, sonatę i cichy kącik:)

Dziękuję za odpowiedzi. No wiecie jakichś luksusów nie oczekuję. I chyba rzeczywiście wolałabym jakiś przytulny pensjonat. To ma być weekend we dwoje, ale w pokoju to my tylko pewnie na noc będziemy, bo lubimy łazić. Dlatego ważne są dla mnie krajobrazy :) Jeszcze raz dzięki :*

Gość kornelia m.
Tutaj - http://www.zielonapolana.com.pl/wielkanoc_2013.php masz fajną ofertę na wielkanoc - weekend z tradycyjnym śniadaniem, ale przy okazji z atrakcjami i darmowym pobytem dla dziecka do lat 8 - w Polsce pierwszy raz udało się nam znaleźć taką ofertę.

Gość gość
Może ktoś będzie potrzebował, to wtedy można na tej stronie ogarnąć całkiem tanie noclegi w górach i nie tylko www.noxweb.pl

Gość kalbonik
Sprawdzone miejsce w bardzo wysokim standardzie - http://www.zielonapolana.com.pl/oferta_dla_firm.php My byliśmy tam właśnie w ramach wyjazdu firmowego. Wszystko dopracowane, standard wysoki, wspomnienia pozytywne - i tam zdecydowanie warto się wybrać.

Gość gość
Bylam kiedys na weekendowym wyjezdzie w gorach z rodzina w tym pensjonacie www.dziubas.eu bardzo dobrze wspominam ten wyjazd do bialki tatrzańskiej

Gość gość
kolejny durny temat ludzi bez wyobrazni 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4

Gość Terabella
Masz http://lesnydwor.karpacz.pl/ To świetne noclegi w Karpaczu. Staramy się być tam przynajmniej dwa razy w roku, bo tylko w ten sposób możemy się uwolnić od codziennego zgiełku. I udaje nam się to :) Uwielbiam Karpacz, bo mam z nim wiele pięknych wspomnień i i widoki są genialne!

Gość gość
Jeśli szukasz schroniska w atrakcyjnej lokalizacji to zobacz tu: www.trzykorony.pl Z pokoi tego schroniska można podziwiać szczyt Trzy Korony, przełom Dunajca, Czerwony Klasztor oraz liczne góry. Częstym widokiem są spływające flisackie tratwy. Chyba nie znajdziesz lepszej oferty w Pienina

Polecam u Wojaka w Muszynie piękne widoki i dużo atrakcji ,Ogrody zmysłów ,ogrody Biblijne,Baszta napewno coś dla każdego i do Krynicy blisko.

Gość gość
Hotel Wysoka w Krynicy Zdrój przy ul.Polnej. Fajne, klimatyczne, rodzinne miejsce. Niedrogo.

Gość Ania349
W zeszłym roku byliśmy w górach na ferie i z czystym sumieniem mogę polecić Czarną Górę - http://www.czarnagora.pl/. Zimą jest tam prawdziwe szaleństwo, można wyjeździć się na stokach, a wieczorem zjeść coś dobrego, wymoczyć się w basenie, iść do SPA lub na saune. Polecam każdemu, kto jeszcze nie był. Ja wrócę tam na pewno :)

Gość gość
Okolice Kłodzka jest świetnym miejscem na wypad na weekend, sporo gór i fajnych tras spacerowych. No i oczywiście pensjonaty i spa.

Gość gość
Harnaś II w Kościelisku. Bardzo fajne miejsce , niedrogi nocleg. Bardzo nam się podobało i idealne wybór na weekend.

Gość Nocleg_owo
Polecam stronę: http://www.noclegowo.pl/noclegi/w-gorach/ Można ustawić preferencje cenowe oraz poczytać opinie innych, pooglądać zdjęcia. Poza tym warto zwrócić uwagę na to, czy dany nocleg jest oznaczony jako sprawdzony lub zweryfikowany. To dodatkowa gwarancja jakości.

Gość gość
mnie się bardzo podobalo w Wiśle, mąż mnie zabral na romantyczny weekend;) tak mi się spodobalo, ze znowu chce tam jechac. Mielismy bardzo przytulny hotelik, do tego jedliśmy romantyczna kolacje z przepysznymi stekami w http://www.mercurewisla.pl/restauracja chyba najlepsza kolacja jaka jedliśmy:)

Gość gość345
my zrobiliśmy sobie wypad do Jeleniej Góry i Karpacza a po drodze zatrzymaliśmy się w tej restauracji Obora w Gryfowie śląskim, gdzie Magda Gessler robiła rewolucję. fajne miejsce i faktycznie dobrze im ta odmiana zrobiła, było pysznie, a ten zapiekany ser - boski:D

Gość gość
Pomyśl nad Czarną Górą, mają teraz świetne promocje na wiosenne terminy.

Gość hotelik orański
Na weekendy zdecydowanie zapraszamy do Hoteliku Orański - pobyt mimo że krótki z pewnością będzie przyjemny i niezapomniany! Hotelik Orański jest położony w górach, w malowniczej okolicy Kotliny Kłodzkiej. Oferujemy noclegi w atrakcyjnej cenie i smaczną, zdrową domową kuchnię. Do tego bezpłatne miejsce parkingowe, a do użytku gości jest również piękny ogród oraz miejsce na grilla. Hotelik jest również przyjazny zwierzętom. Okolice Hoteliku Orańskiego są bogate w atrakcje - zaledwie 0,5 km od Hoteliku znajduje się zalew z wieżą widokową, w pobliżu znajduje się również pierwszy w Polsce park linowy Skalisko, będący doskonałą rozrywką zarówno dla młodzieży, jak i dorosłych. Jest to też idealna opcja na krótkie pobyty - 3,4 dni, weekendy - na pewno każdy znajdzie w tym miejscu coś dla siebie, zarówno dorośli, jak i dzieci. Kontakt:www.hotelikoranski.pl 793 665 806 Paulina Grzelaczyk

Gość gość
Pokrzywna w Górach Opawskich, niedawno byłam z całą rodziną, naprawdę piękne miejsce, urocze, klimatyczne. Zatrzymaliśmy się w hotelu gorzelanny.pl. Super hotel doskonale przystosowany dla dzieci, ale nie tylko, mają fajne spa :)