Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madleineee

Fajne miejsce na weekend w górach

Polecane posty

Gość gość
Byliśmy ostatnio w Parku Rozrywki Rosenau w Sudetach. Spędzilismy tam cała sobotę. Wzięlismy bilet rodzinny, wyszło taniej. Superowe miejsce dla dzieciaków, ale nie tylko! Parkiem jestem zachwycona zresztą nie tylko ja ale również mój mąż i dzieci. Wspaniałe miejsce na aktywny wypoczynek dla całej rodziny. Atrakcji jest tyle, że nie sposób zwiedzić w jeden dzień. Mnóstwo ciekawych miejsc, edukacyjne stanowiska, świetne maszyny do zabaw dla dzieci.

Gość balbina0
lubię Zakopane i Karpacz, a noclegów szukam na bookaparcie;)

Gość gość
Hotel Kopieniec w Murzasichle - bardzo go lubię, odwiedzam co jakiś czas. 4 gwiazdki, rewelacyjny styl i klimat (więcej w ich galerii, warto rzucić okiem - http://www.kopieniec.pl/ ). Na miejscu SPA i restauracja, z drugiej strony wszędzie jest blisko. Ale plus, największy jest taki, że hotel jest kameralny i dobrze się tam odpoczywa

Gość gość
Dużo czasu spędziłem w tym roku w Szczawnicy w schronisku Orlica. To jest praktycznie przy samej drodze Pienińskiej. Z resztą na stronie www.orlica.com jest dokładny adres podany. Warto przedzwonić i zapytać o wolny termin. Świetne miejsce na wypad we dwoje, czy na rodzinne wczasy. Wnętrza są przytulnie urządzone, czyste, w tym pokoju co ja zawsze nocuję to jest i telewizor i łazienka.

Gość mortadellaa
my planujemy w lutym romantyczny weekend w Zakopanem, już zarezerwowaliśmy sobie apartament z kominkiem na bookaparcie

Zapraszamy serdecznie do Muszyny! W Hotelu Klimek czeka na Państwa moc atrakcji. Świetna lokalizacja pozwala na bliższe poznanie Bieszczad i niewątpliwy odpoczynek!

Gość gość
Jak szukasz smacznych dniach to koniecznie odwiedź pizzerie u Adama. Można w niej naprawdę smacznie zjeść. Zobacz jej ofertę, która znajdziesz na stronie pod adresem www.krynica-pizza.pl To miejsce, które obowiązkowo odwiedzam nawet jak jestem tylko przejazdem.

Gość gość
Jeśli myślisz też o Zakopanem możesz zatrzymać się w www.excelsior.com.pl. Byłam tam z rodzinką pół roku temu i bardzo podobała nam się lokalizacja, pokoje oraz obsługa.

Gość gość
Ostatnio byliśmy na wyjeździe w Karpaczu- tanie Pokoje mieliśmy do tego z pełnym wyżywieniem. Po przyjeździe przywitali nas bardzo miło , pensjonat czysty, zadbany, ludzie mili. Jedzenie nawet bardzo dobre, wybraliśmy się na Śnieżke a po powrocie trafiliśmy na małą imprezę w pensjonacie. Ogólnie było naprawdę fajnie , do tego właściciel firmy kontaktował się z nami czy wszystko jest w porządku i czy jesteśmy zadowoleni. nocleg znalezliśmy na http://www.karpacz.net/noclegi/

Gość gość
Zakopane - Krupówki urzekną Cię swoim urokliwym wyglądem... Jeśli chciałabyś przenocować w jakiś fajnym miejscu, zapoznaj się z ofertą Mountain APARTMENTS (ich apartamenty są stosunkowo tanie, a wykończono je w wysokim standardzie - zazwyczaj, zlokalizowane są nieopodal głównych atrakcji).

Gość gość
Robiłem imprezę firmową (lekko integracyjną) z muzyką na żywo w karczmie „u Adama” w Krynicy. Bardzo sympatyczna obsługa, potrawy szybko dochodzą do stolików, gorące i dużo jedzenia na talerzu. Cenowo wychodzi naprawdę rewelacyjnie. Pochodzę z większego miasta i ceny chyba pierwszy raz w życiu pozytywnie mnie zaskoczyły. Pozdrawiam.

Gość gość
U gospodarzy: brenna, tresna, wisla, ustron, skoczow , wszystkie sa fajne, bylam tam objazdowo. Przygotowane turystycznie, szlaki gorskie, strumyki, piekne widoki. Majac auto szybko mozna sie przemieszczac, albo szlakiem z brenny do wisly , a powrot autobusem.

Gość gość
Świętowałem jakiś czas temu urodziny w www.krynica-pizza.pl i obsługa przygotowała mi specjalnie pomieszczenie dla kilku gości. Można nawet zjeść niezłą pizzę na słodko. Bardzo duży wybór i naprawdę tanio. W sumie lokal wybrałem z powodu ceny, ale jakość też niczego sobie. Obsługa bardzo miła i nigdy nie czekaliśmy długo na przyniesienie posiłku.

Gość gość
W Białce Tatrzańskiej jest przepiekne miejsce http://www.domekwbialce.pl/. Idealne na wypad ze znajomymi. Super przestronny domek i świetna okolica żeby odetchnąć od pracy i wielkich miast

Gość flora8981
Spójrzcie sobie tutaj http://www.willaczajka.pl na apartamenty w Kościelisku. Myślę, że warto się tam wybrać na weekend, a może nawet i dłużej. Miejsce bardzo fajne i przede wszystkim jest tam niedrogo. Okolica ciekawa, więc nikt tam nie będzie się nudził.

Gość gość
Bardzo fajnym miejscem, do którego jeżdżę od lat jest Bukowina Tatrzańska. Polecam wam odpocząć w tej miejscowości. Osobiście zatrzymuje się w pensjonacie www.pensjonatorlik.pl, który posiada strefę SPA i gabinet masażu.

Gość gość
Na Podhalu polecam domek alpejski Kwiat Śniegu, dobrze urządzony i umiejscowiony na pięknym terenie z super widokami. Do centrum Zakopanego można dojechać w mniej niż 10 minut, a na Gubałówkę dojdziemy spacerem w około 30 minut. Okolica pełna lasów i polan, to sprawia, że to miejsce jest idealne dla miłośników spacerów i rowerowym wypraw. Spędziliśmy tam świetny czas z rodzinką, tak wygląda http://www.domekalpejski.pl/galeria

Gość gość
Szczyrk,Wisła lub inne pobliskie małe miejscowości-teraz mnóstwo atrakcji.Baza noclegowa bardzo bogata-warto przyjechać o każdej porze roku.

Gość gość
W Western Camp mają wygodne noclegi w różnych wariantach cenowych, można sobie domek wynajać zupełnie osobny, albo namiot Tipi, albo zanocować w wozie kowbojskim, także tych wariantów kilka jest. Ośrodek ma swój serwis z opcją rezerwacji na https://westerncamp.pl/

Gość luna

Jak na weekend to polecam poszukać fajnego lokum przez mountain-apartments.com.pl gdyż zawsze mają jakąś cudną miejscówkę w swoim zanadrzu. Już kilka razy korzystałam i nigdy się nie zawiodłam.