Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemmmmmmmmmmm juzpo

czy jest tu jakas osoba ktora byla w ciazy ? wejdz

Polecane posty

Witajcie otoz napisalam na ciaza porod wychowanie ale jak widac nic nikt nie odpowiada , tylko pisza o porodach czy zabkowaniu etcc.. Jesli znajdzie sie kobieta ktora pamieta swoje starania sie o dziecko i byla w ciazy moze mi pomoze Otoz w tym miesiacu mialam wczesniej owulacje (jak zwykle klucie jajnika sluz itp) wiec byl pelny stosunek , jakby inaczej staramy sie :) Teraz brak sluzu , wiec po wszystkim , teraz mam duzo sluzu metnego klejacego sie ,o bialej kosystencji i gestej . Do okresu jeszcze sporo czasu wiem , ale moze mi napisze ktoras jak to bylo u niej zaraz po owulacji z sluzem i jaki miala w wczesnej ciazy ;) Dzieki milo 👄

:( ?

:O

Każda kobieta przechodzi to inaczej i nic Ci nie da jak zaczną tu pisać, bo jedna miała podobnie do Ciebie, a druga nie. Zaczekaj do dnia spodziewanej miesiączki i jakk jej nie będzie to test i wszytsko jasne :) Powodzonka :)

Gość szuruuubuuruuuu
po co sie tak zameczasz i obserwujesz..?wuluzuj sie i zapomnij o staraniach a zajdziesz w ciaze. ja z moim pierwszym czekalam rok ale nieobserwowalam swojego ciala , teraz znow sie staram pierwszy miesiac i tez niebede sie wpatrywac w sluz czy cos..jak bedzie to bedzie..powodzenia

Gość Mloda przyszla mama
Witaj. ja nie wiem jak to u mnie bylo. Wpadlismy z chlopakiem przez przypadek i jestem w 6msc. Wiem natomiast ze kobiecie najlatwiej jest zajsc w ciaze w 14-15 dniu cyklu miesiaczkowego. Powodzenia