Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupolka do entej potęgi

BYłam Głupia!!!

Polecane posty

Gość głupolka do entej potęgi

Wyrywalam sobie brwi na cieniutkie łuki, a teraz podobają mi się takie grubsze brwi ale ladnie ulozone np takie jak u Megan Fox :/ ile trwa odrośniecie brwi??

no troche to potrwa i bedzie brzydko wyglądało jak będa wyrastały pojedyncze woki;( a poza tym takie brwi są okropne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość shazz
ja swoje muszę co dzień regulować, tak mi szybko odrastają. też swego czasu miałam zbyt cienkie brwi, więc trochę się przemęczyłam i odrosły nieźle tam gdzie było ich za mało, w jakieś dwa tygodnie :)

Gość sister dobra rada
lol, co wy w tym widzicie. ja od lat chodzę z niewyrywanymi (wlasciwie nigdy ich nie wyrywalam) i jakos wygladam normalnie, caly czas podobam sie facetom, a zadne znajome laski nie wytykaja mnie palcami. naprawde nie wiem, po co wy wyrywacie te brwi.

Może zapytaj też po co niektórzy noszą okulary bo ty dobrze bez nich widzisz:o Niektorzy (np.ja niestety:() mają brwi niezwykle bujne. Mi to się prawie łączą i bez wyrywania się nie obywam

Gość sister dobra rada
potrzeba noszenia okularow, a "potrzeba" wyrywania brwi to zupelnie co innego, heh, jak w ogole mozna to do siebie porownac. ;] bujne brwi to jeszcze rozumiem, ze mozna troche uporzadkowac, ale laski z normalnymi brwiami robiace sobie beznadziejnie cienkie kreski? to juz nie jest zadna potrzeba normalnego wygladu, to jest chore postrzeganie swojego odbicia w lustrze.

To miało tylko pokazać bezsensowność gadania "po co ktoś to robi skoro ja nie muszę?" Każdemu co innego się podoba i co innego pasuje

Gość sister dobra rada
nie chodzi o to, ze ja nie musze tego robic, bo nikt nie musi tego robic. niektorzy jednak robia to z jakichs niewiadomych, wydumanych przyczyn, zdaje im sie chyba ze beda lepiej wygladac.

Gość sister dobra rada
oczywiscie ze nie musza. z walsnej wolnej woli wybieraja subiektywnie uzasadnione wyrywanie brwi. nie jest to racjonalne, jak niektorym sie wydaje. ot, taka dziwna, glupia moda.

Gość ddddyyyyyyyyy11
sister skad ty wiesz kto musi wyrywac sobie brwi a kto nie? Bzdurny temat ale wkurzaja mnie ludzie ktorzy maja taki tok rozumowania jak ty- ja nie lubie/nie musze/nie chce to inni tez nie powinni tak robic. Mam pare takich person w otoczeniu i wkurwiaja wszystkich naokolo niesamowicie

Gość sister dobra rada
nie uwazam, ze inni powinni robic tak jak ja, niech sobie robia jak chca, ale niech nikt nie pisze, ze MUSZĄ to robic, tak jakby conajmniej lekarz przepisal im wyrywanie sobie brwi. no ale myslcie sobie co tam chcecie..

Gość ddddyyyyyyyyy11
No wyobraz sobie ze nie kazdy ma ladny ksztalt brwi i po drobnych zabiegach wygladaja korzystniej. no ale po cholere inni to robią skoro ty masz ładne:):) Nie moge padne zaraz, jaka baba:)

Gość sister dobra rada
no przeciez napisala wyzej ze krzaczaste itp jeszcze rozumiem zeby poprawiac, dzizas, czy naprawde musze sie powtarzac, pisze o laskach, ktore maja normalne brwi, a i tak je wyrywaja, przeciez 90% kobiet to robi, a z pewnoscia te 90% nie ma jednoczenie beznadziejnych brwi do poprawiania...

Być może nie mają tragicznych, ale poprawić zawsze można, zreszta kobieta chce pieknych a nie akceptowalnych. A to, że dla ciebie naturalne są odpowiednie to nie znaczy, że każdo tak ma. Ciesz sie swoją urodą i daj innym żyć jak chcą, no nie wiem jak to można jeszcze powiedzieć

Gość sister dobra rada
o matko, to chyba ja tutaj staram sie powiedziec jedna rzecz na tysiac sposobow, ale jesli wy to robicie, to bedziecie zawsze racjonalizowac to co robicie, wiec przetlumaczyc sie nie da. i zyjcie sobie jak chciecie, przeciez niczego od nikogo z was nie wymagam. mam nadzieje nie kontynuowac tej wymiany zdan dalej.