Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak często sexx

On chce seksu 2 razy dziennie, czy to normalne??

Polecane posty

Gość jak często sexx

Mi wystarczy co drugi dzien. Jemu to nie wystarczy, więc sex jest codziennie. Ale jemu to dalej mało, on chce sexu 2razy dziennie, czy to normalne?

Gość jak często sexx
Ja nie dam rady 2 razy dziennie Tzn. np raz w tygodniu 2 razy dziennie jest ok, czasem nawet więcej. Ale tak dzien w dzien po 2 razy to dla mnie za dużo.

Gość jak często sexx
nikt się nie wypowie?

Gość taka ona jak i on:)
ja bym mogła i 3 razy dziennie, codziennie:) Ale to zależy od temperamentu, chyba pod tym względem się nie dobraliście.

Gość jak często sexx
jak bym nie miała nic innego do robienia, to moze bym chciała 3 razy dziennie ale ja zwyczajnie nie mam czasu, a nawet jak mam to wole zając się czyms bardziej pożytecznym a ty miałabys czas 3 razy dziennie?

Ja tam kiedy tylko mogę to się kocham z moim facetem ale to może dlatego że jesteśmy ze sobą od 2 miesięcy i na początku zawsze jest fascynacja partnerem. Codziennie jak przyjeżdża do mnie to najpierw sex później gdzieś idziemy a jak wracamy to znowu sex i jest super ale wiem że jak brałam tabletki antykoncepcyjne to sex mógłby dla mnie wogóle nie istnieć nawet raz w miesiącu mi się nie chciało.

Gość a tornister już spakowany???

Gość a jaki jest Twój rekord
Kanciku ? 🌻

U mnie jest problem, bo ja bym chciała 2 razy dziennie on też by chciał , a nie możemy hihi :P

mhm, to był jakiś sportowiec ?

Gość a tornister już spakowany???

Gość SMUTNY_26
A mój 6 letni zwiazek sie rozpad bo tez mam zbyt duzy temperament do seksu :(

Gość jak często sexx
no jak się nie widzieliśmy np przez 2 tygodnie, to potem było kilka razy w ciągu nocy. No ale właśnie dzien w dzien nie daje rady.

Gość SMUTNY_26
myslalem ze to bedzie u mnie przelotnie na poczatku zwiazku,ale to tylko jej przeszlo a ja ciagle milem ochote jak tylko ja widzialem...niestety nie dobralismy sie temperamentami

Gość jak często sexx
SMUTNY to jak często u was jest sex?

Gość SMUTNY_26
tak średnio to raz na rok

Gość SMUTNY_26
jak często sexx u mnie na poczatku znajomosci bylo okolo 2razy dziennie po 2razy pod rzad i tak bym mógł do teraz ale niestety jej juz przeszlo te porzadanie i bylo tylko raz na tydzien...tlutnia za klutnia i sie wszystko popierd...ilo

Gość SMUTNY_26
więc sama widzisz, że w ciągu 6 lat nazbierało się tego całe 6 razy a to chyba niezbyt wiele ?

Gość jak często sexx
U mnie to nie jest to, ze spada chęc do seksu, tylko po prostu mam tyle rzeczy na głowie, ze jakos nie myśle o seksie. Jak "on sie zaczyna przystawiac" ja np myśle co na obiad zrobic, albo o robie liste zakupów.Albo myśle, ze za pół godziny musze wyjsc. Co innego jeżeli nie mam nic do zrobienia- wówczas ochota jest i to jak najbardziej.

Gość SMUTNY_26
w tygodniu 1 raz zaraz po przebudzeniu, w połódnie 2 raz, wieczorem 3 raz i przed spaniem 4 raz. A w soboty albo niedziele było ciut więcej ale tesz bez przesady.

a ile wtedy miałaś lat Kanciku ?

Gość SMUTNY_26
nie ma to jak spedalone podszywki nie maja co po nocach robic to sie podszywaja pod innych!!!! Szkoda mi takich "odrzutków społeczenstwa"

Gość jak często sexx
no mój też ma pretensje do mnie , ze juzna niego tak nie lece jak kiedys noale chyba raz dziennie to wcale nie jest mało

Gość jak często sexx
Kant - a jak bys była akurat głodna?

Gość i ze chodzi do
miałaś 19 lat ?

Gość jak często sexx
no tak Tylko, ze mi na głodniaka to wcale przyjemności nie sprawia. Czy mam się poświęcac , robic to, tylko zeby jemu było dobrze i ratowac w ten sposób związek?

Gość i ze chodzi do
20 ?

Gość SMUTNY_26
jak często sexx jak ty chcesz sie kochac z wypchanym brzuchem od żarcia? Przeciesz ciezko bedzie ci zmieniac pozycje milosne i bedziesz lezala jak "kloda' Jedzenie bardziej smakuje po zajebistym orgazmie

Gość jak często sexx
to z pełnym brzuchem nie bardzo no na głodniaka, jak czujesz, ze żołądek ci sie zasysa toz to zadna przyjemnosc.

Gość ueyiuy
Ja autorce współczuję i moooim zdaniem to rzadkie... Oczywiście jest tu taki lans, że każdy robi to po 5010 razy dziennie, ale poza gówniarstwem, no i Kantem Dupy, którego rucha cała wieś, raczej nie jest to norma...