Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perwersja

Casting na flet

Polecane posty

warczypies...... ja juz swoja kolekcje mam ;) do uzytku prywatnego :p i nia absolutnie nie bede sie dzielic :p :D ale wiesz ciagle jest glodowy brak materialow naukowych....... ja na przyklad szukam takiego prince albert.....

Gość tsubasa<
ale macie nasrane

"Perwersjo zdradzasz bo Maz często nie może? Jest mało szalony?mam małego? lubisz swingers?" No to się odnoszę po kolei :D Mąż może tak często jak chce, chce rzadziej niż ja i inaczej niż ja. Z szaleństwem u niego różnie. Jak pokażesz to będę mogła ocenić czy masz małego :p Swingers nie próbowałam, ale nie sądzę, żeby mnie to jakoś specjalnie kręciło. Być może z grupą znajomych, których znam i lubię. Bo ja muszę kogoś lubić, że z nim/nią uprawiać seks.

A propos kolczyków-widzieliście piercing analny? Ja widziałam i aż mnie ciarki przeszły :o

petrol zalezy co stoi nie podejrzewam,ze interes.Dawno by cię nie było jakby prawda :P:DJak i gdzie i kiedy oglądałaś??Jesteś od rana.Czyżby wyjatkowa podzielność uwagi??:D:D:D DO DUPSKA Z KAFETERIĄ JAK NIE MOZNA WYSYLAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyszłam na chwilę do sklepu, wracam i poczta mi nie działa. Czyżby przeładowana paukami??? :D

Udało mi się zalogować a tam ani jednej pauki :( 😭 Znikam na chwilę, daję Wam czas na zrobienie zdjęć i przesłanie :p

Kochana, fotka jest oryginalna, moge zapewnic. Ja nie mam 5 lat zeby sie piechdolic jeszcze z jakimis kartkami, poza tym narzekasz, ze ogolony, jakbym puscil fotke sprzed 3 tygodni to bys jeczala ze zarosniety. Tfu, niedogodzi wam :O

z posladkami? zrobię sobie fototapetę na ścianę można jeszcze odlew gipsowy taki na pamiątkę że dziś z tym odlewem ale w oryginale .... a wczoraj ,a przedwczoraj i za 50 lat sobie powspominam ten to miał .....