Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna typiarka

moj chlopak ma 27 lat i.....

Polecane posty

Gość taka jedna typiarka

nie wiem co kupic mu na dzien chlopaka. wiem ze to dorosly facet, ale napewno bedzie mu milo jak cos dostanie, problem w tym ze nie wiem co, jestesmy razem dlugo i wydaje mi sie ze wszystko juz ode mnie dostal i prosze nie piszcie ze najlepszy bedzie sex bo jak sie jest razem kilka lat to sex jest rzecza normalna i codzienna :)

Gość kollsaka
moj dostanie portfel ze skory tez ma 27

Gość anuch17
hmmm dzień chłopaka obchodzą raczej młodzi chłopcy:) a dzień mężczyzny jest w marcu,więc masz jeszcze dużo czasu :) a jeśli już bardzo chcesz to możesz mu kupić wielkiego lizaka np. w kształcie serducha:D małe,słodki a cieszy :D a jak nie to w sex shopie masz różne zabawne gadżety:D

Gość taka jedna typiarka
portfel dostal pod choinke :)

Gość taka jedna typiarka
lizaka tez juz kiedys ode mnie dostal, a prezent chcialabym aby byl w miare praktyczny. w koncu ja tez obchodze dzien kobiet wiec chce zeby i on milo sie poczul, a o 10 marca nikt jeszcze nie pamieta, wszyscy pamietaja o 30 wrzesnia

Gość taka jedna typiarka
Kupię mu wełniany ocieplacz na penisa.

Gość delightful164
hmmm praktyczny....to może jakąś książkę:) moj kiedyś dostał taką pt. "sztuka masażu erotycznego" czy coś takiego i wcale go to nie uraziło a wręcz zaskoczyło i ucieszyło...:) i taki prezent był przyjemny również dla mnie :)