Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izulekskk

co myslicie o tym prosze o odpowiedz, pilne..

Polecane posty

Gość izulekskk

jestem w trakcie szukania pracy i dzis o godzinie 20:20 zadzwonila do mnie jakas niemrawa babka powiedziala ze dzwoni w sprawie pracy w butiku bo wysylalam cv. podala adres, mam sie stawic tam o 9:40 jutro :-O pytalam sie dokladnie co to za sklep z czym ale ona chyba ujarana niedoslyszala. na koniec powiedziala zebym wziela CV i LM, tylko jak go napisac jak nie wiem dokladnie z czym to sklep? zostaje mi albo nie pisac w LM w prawym rogu do jakiej firmy kieruje list albo udac ze zapomnialam o liscie motywacyjnym i zabrac tylko CV??? co robic??? blagam napiszcie...

Gość izulekskk
cx

Gość izulekskk
hhj

Gość Tina Tarner
weź tylko cv, wystarczy w tej sytuacji tak swoją drogą to idziesz na spotkanie do tego sklepu?, skoro masz adres to dlaczego nie sprawdzisz jaki tam się mieści sklep?

Gość izulekskk
no wlasnie to robilam odrazu jak odlozylam sluchwke i nic nie ma, moze otwieraja jakis nowy sklep.. ta babka naprawde dziwnie gadala tak sie jakala i wzdychala jakby chwile przed rozmowa miala orgazm swojego zycia :-O ja nie wiem

Gość anikaaaaa
mogłas oddzwonic do niej...

Gość izulekskk
a nie glupio to bedzie wygladalo ze bez adresata? no ale ok najwyzej mnie nie przyjma, wazne ze pojde szkoda tylko ze wczesniej nie dala znac

Gość izulekskk
miasto znam ulice znam i numer tez, wpisuje to i mi wyskakuje sklep spozywczy, a ja do spozywczaka nigdy nie skladalam.