Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona laska na maxa

kurwa co jest :(

Polecane posty

moj facet ze swojego kompa sprawdza mi o czym i z kim pisze na GG .. :( jak to mozliwe? i czy mozna jakos sie ustrzec przed tym? :(( czy inne kominikatory tez mozna tak sprawdzic ??i czy wchodzac na np. webgadu on moze kontrolowac o czym z kims pisałam?

Gość może ma szpiega jakiegoś
zainstalowanego? zrobiłabym formacik i nie dopuszczała go do swojego kompa.

a jak ten szpieg dziala?? i jak mogl mi go zainstalowac

A on jest informatykiem? Bo oni lubią się w takie gierki bawić ;) A Twój chłopak tak dla jaj Cię "podgląda" czy na poważnie Cię kontroluje?? Bo takie brak zaufania nie wróży niczego dobrego :(

dzis okazalo sie ze wie co z kim pisze itd i powiedzial, ze ze swojego kompa to spr ..a haslo mam !!

nie jest informatykiem

Najprawdopodobniej (jeśli majsterkował coś przy Twoim kompie) Twój chłopak zainstalował Ci program szpiegujący (jak w wypowiedzi wyżej), niestety chyba bez sformatowania się nie obejdzie.. chyba żebyś jakiegoś dobrego informatyka poprosiła o "ściągnięcie" takiego programu, bo samej ci będzie ciężko odnaleźć. A nawet gdyby, to takie programy mają specjalne zabezpieczenia które może usunąć tylko spec w tym temacie. ;)

czesto siedzi przy moim kompie, ale nie wiem teraz juz czy cos kombinował :( wkurwiona jestem jak mam mu ufac :(?

Skoro Cię "śledzi" to na pewno kombinował :[ I tu jest właśnie ten problem, ze on nie ufa Tobie. A może wypytaj się go po co to robi, jaki ma cel, czy ma jakieś podejrzenia czy co? Bo jak to mówią "każdy sądzi wg siebie", a skoro on myśli że masz coś do ukrycia, to nie możesz mieć pewności że on nie ma.

Gość nie ufać
!!

teraz sie zczai, zejestem facetem i pisze z kolega gejem:(

podszyw spierdalaj

Gość fbhdnaz
moze masz wlaczony pulpit zdalny czyli on przelaczajac sie na widok twojego kompa widzi wszystko co robisz na ekranie i sam moze sterowac myszka i klawiatura

Może i pulpit zdalny, może wirus który zapamiętuje które klawisze po kolei wciskałaś (wtedy zna Twoje hasła i całą resztę) W takim przypadku to i web gadu nie pomoże (tam nie ma historii i archiwum , po prostu siadasz i piszesz)

Gość Gamoń_kłi
Pewnie ma jeden z programów do odzyskiwania haseł. Daj: menu start--> wyszukaj-->pliki lub foldery-->(tu wpisujesz: "gg tools" lub "gadu uncoder" lub "gadu reader". odszukujesz te programy i wyrzucasz. Jeśli nie korzysta z nich, poradź się wujka Google i sprawdź jakie to mogą być inne programy(tam jest cała lista. Ja wymieniłem te, moim zdaniem, najpopularniejsze). Pozbądź się programu i zmień hasło. Chłopaka więcej na swój komputer nie puszczaj, lub nie używaj gg na innym komputerze niż Twój. Co Wy dziewczęta byście bez facetów zrobiły, hę?

dzieki Gamon :* sprawdze zaraz