Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona małego głodka

udało się - dwie kreski - ale mam pytanie!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

ja uważam, że bóle sa normalne jeśli nie sa aż tak mocne, żeby zwalać z nóg! Mnie też bardzo silnie pobolewał brzuch na początku, lekarka mi nawet mówiła, że trochę ja to niepokoi ale w sumie nic nie kazała brać, aż w końcu wylądowałam w 8tc w szpitalu bo najpierw dostalam brązowych a potem krwawych plamień, no i skoncyzlo sie na leżeniu, braniu duphastonu i no-spy forte. Myślę, że takie bardzo silne bóle (skurcze) trzeba załagadzać, wziąc no-spę i tyle.

Gość moze tak a moze nie
na poczatku ciazy trzeba napewno brac kwas foliowy, a od sztucznych witamin sie tyje. lepiej jesc produkty zawierajace witaminy, warzywa i owoce...

Gość ananananananananananaaaaa
nie wiem czy się tyje ale o tym że po tych preparatach witaminowych rodzą się duże dzieci to czytałam kilkakrotnie.

Gość żona małego głodka
za pierwszy razem poroniłam w 7 tygodniu... nie było szans mimo luteiny i leżenia w szpitalu :( no ale jak pisałam złożyło sie na to toxo i prolaktyna.

Gość żona małego głodka
czy sei tyje czy nie to mi akurat nie przeszkadza bo jestem hudzielec wiec jak troszke ciałk a mi przybedzie to sie nie obraże :P najważniejsze dla mnie jest to żeby utrzymac ciąże i urodzić zdrową dzidzię :)