Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweetyyy21

Co uważcie o kosmetykach PHYTONIA powiększających biust??

Polecane posty

Gość uważamy że to
syf :)

A UZYWALAS GO WOGOLE? PODEJRZEWAM ZE NIE WIEC PROSZE JESLI KTOS NIE WIE CO TO ZA KOSMETYK NIECH NIE WYPISUJE,PROSZE O OPINIE KOBIET KTORE UZYWALY

Gość uważamy że to
nie uzywalam bo jestem mądrzejsza niż ty i nawet mi takie chore pomysly do glowy nie przychodza a tez mam maly biust w co ty wierzysz, gdyby to działało to nie byłoby tylu operacji plastycznych bo wszystkie wsmarowałyby sobie kremik i po sprawie

no widzisz widocznie nie wiedza ze taki krem istnieje pisze wlasnie po to aby dziewczyny ktore uzywaly wypowiedzialy sie bo krem naprawde dziala ale jest bardzo kosztowny bo kosztuje ok 300 zl wejdz sobie na ich strone i sama przeczytaj

oczywiscie operacje kto robi> tylko gwiazdy bo stac ich na to i nie wiedza na co wydawac pieniadze widzisz ja wole sobie torebke kupic za 60 zl nie za 20 000 tysiecy jak oni.wiec chyba rozumiesz po co te operacje, rozumiem ze taki krem za 30 zl moze ujedrnic biust ale napewno nie powiekszyc a dziewczyny zazwyczaj szukaja tanich rzeczy ktore sie w zasadzie nie sprawdzaja

Gość Spaaaaaaaaaamm
A krem za 300 zł powiększy?? Chyba pustkę w portfelu.... Idź stąd, naciągaczko :o

Gość uważamy że to
ja zamiast niszczyć biust wole go zaakceptowac ;) tylko gwiazdy robia operacje, hahaha ciekawe... 300zl, za takie pieniadze mam kilka dobrze dobranych stanikow ktore poprawiaja mi biust bez zadnych specyfikow ale co ty tam wiesz ;)

wiesz co nie prosze was o takie wypowiedzi, i nie jestem zadna naciagaczka jestem normalna dziewczyna ktora chce pozbyc sie kompleksu a o firmie uslyszalam wczesniej na kafeteri weszlam na ich strone i nie wierzylam jak przeczytalam wypowiedzi kobiet teraz chcialam przyblizyc temac ale jak zwykle ludzie okazuja sie bezczelnoscia forum jest po to aby pisac o swoich problemach ale wy skoro takiego nie macie to co wogole mozecie wiedziec i po co sie wypowiadacie

wiesz co nie prosze was o takie wypowiedzi, i nie jestem zadna naciagaczka jestem normalna dziewczyna ktora chce pozbyc sie kompleksu a o firmie uslyszalam wczesniej na kafeteri weszlam na ich strone i nie wierzylam jak przeczytalam wypowiedzi kobiet teraz chcialam przyblizyc temac ale jak zwykle ludzie okazuja sie bezczelnoscia forum jest po to aby pisac o swoich problemach ale wy skoro takiego nie macie to co wogole mozecie wiedziec i po co sie wypowiadacie

A mnie wyleczył z takiego kompleksu odpowiednio dobrany stanik. Znasz swoje wymiary? Ja jak nie znałam to też myślałam, że mam malutki biust, a tu nagle okazało się, że potrzebuję rozmiaru 65D, kupiłam go i mój biust wyglądał w tym staniku świetnie, 100 razy lepiej niż w push upie 75B i czuł sie też o wiele lepiej. A co najlepsze, po jakimś czasie zaczął wracać na swoje miejsce spod pach, czyli trochę go przybyło. Jeżeli kupujesz stanik "A" na oko bo masz mały biust i innego rozmiaru nie weźmiesz, to proszę Cię zmierz się ciasno pod biustem i luźno w biuście. O ile jesteś zainteresowana taką pomocą.

Do Sweetyyy21 wlasnie rozpoczelam kuracje dzis moj 2 dzien. Narazie czuje male pieczenie zobaczymy co bedzie dalej, na pewno napisze opinie. Pozdrawiam

Gość aaallles
O... wątek spamowy nie umarł :D

Gość a czy ten krem...
Jak ten krem działa? Mój biust po ciąży trochę mi opadł. Nie wygląda źle ale chcualabym go trochę jakoś podnieść (mam dobrze dobrany stanik ale raczej śpię bez). Czy ten krem byłby dobry na coś takiego? Czy ten krem jest dostepny za granicą?

Gość misssssssssssballet
Jak masz dobrze dobrany stanik (sprawdzałaś na Lobby Biuściastych?) to zacznij spać w, wtedy poprawa będzie szybsza.