Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulana

Do mężczyzn po ok 25 roku zycia w gorę (dojrzałych) :) jaką być?

Polecane posty

Gość PROŚBA DO Paulana
Ja wrócisz do domu to zrób zdjęcie swoich stópek i pokaż je tu na kafeterii

Gość matacz..
tutaj nie da sie jednoznacznie odpowiedziec na woje zapytanie , bowiem kazy jest inny. Ja moge napisac jedynie z swojego punktu widzenia sprawy . By kobieta na mnie działała tak jak ty to chcesz to musi byc kobieca , a co za czym idzie odpowiednio ubrana sexownie , ale nie wyuzdanie , gesty , sposób mówienia , zachowanie jest rózniez niezmiernie wazne . Co do ubioru to pokaz co masz ! czyli krótka spódniczka czy tez sukienka z dekoltem koniecznie , buty koniecznie na obcasie ... innymi słowy w tej kwesti sie wykaż ! Na reszty wpływu nie masz bowiem jestes jaka jestes a udawnie bedzie sztucznie wygladało - tu sie nie martw ... Tyle , ze widzisz ktos o innym postrzeganiu kobiety moze powiedziec , pomyslec , ze ubrałas sie jak dziwka ... co zreszta bedzie nie prawdą , ale takie niebezpieczenstwo zachodzi , dlatego trzeba miec wyczucie i umiar ... klasyczne stroje są dla kobiety jednak jak najbardziej na tak ! stój sportowy u kobiet ja odrzucam ! zadnych spodni poza materiałowymi nie toleruje , ale to ja ....

Gość SACC
Wracajac do tematu mozesz Go dotknac pare razy niby przypadkowo w momencie gdy mowisz o czyms seksownym albo zabawnym, utrwali to w tej osobie pozytywne skojazenia. Przedstaw tez wartości jakimi sie kierujesz w zyciu wplatajac to w jakies fajne historje. Nie badz obojetna w waznych sprawach dla niego, to troche zniechecajace. Czasem mozesz poudawac ze cie interesuje jego wedkowanie tak jak nas facetow informacja o ty ze udalo Ci sie kupic blyszczyk o 5 zl taniej niz zwykle :D

Gość matacz..
nie pokazuj tu zadnych stóp !!! robią cie w bambuko !! stopy na owym spotkaniu nie bedą ogladane nie na pierwsze spostrzezenia !!

Gość Paulana
dzieki dzieki i rozumiem. u mnie ubior to raczej zawsze klasyka nie ma mowy o dziwce:) nawet w krotkiej spodniczce:) ale dzieki za wyrazenie swojego zdania:)

Gość Paulana
zabawne z tym blyszczykiem :D....ale rozumiem:) i moge to sobie wyobrazic. jednak ja takimi pierdolami nie zaczynam znajomosci:)

Gość matacz..
i bardzo dobrze ! sugestia kolegi mnie też zirytowała , no ale kazdy jest inny ...

Gość SACC
matacz, mylisz sie, ja napewno bym sie dluzej przyjzal stopom na pierwszym spotkaniu, jesli by mi sie naprawde spodobaly nie omieszkalbym jej o tym powiedziec ;)

Gość matacz..
takie małe sztuczki /// podczas wspólnego jedzenia daj mu coś skosztowac z swojego talerza , ale podaj mu to na swoim widelcu !! wczesniej dmuchajac na to i patrzac mu w oczy.... powoli podaj mu to do ust , jesli bedzie odmawiał (bo tak byc moze ) delikatnie naciskaj jednak nie pzresadz !!! musisz wyczuc ...i odstapic od tego jesli nie wyrazi chceci skosztowania /Zachowuj sie jak mała dziewczynka jednak w osobie dorosłej kobiety , trydno mi to inaczej ujac , bran Boze sie nie wygłupiaj !! o cos innego mi chodzi - moze frywolnosc bedzie tu dobrym słowem

Gość Paulana
ja lubie u mezczyzn ramiona i dlonie wy stopy i pewnie ladny biust. a co z szyja i karkiem to prawda ze lekki pocalunek w szyje jest podniecajacy ?:D nie chce go calowac na pierwvzym spotkaniu ale to tylko pytanie

Gość matacz..
SACC stopy są w butach ! ale rozumiem spogladał bys na nie w butach - tyle , ze wtedy nie chwalisz samych stóp - tylko stopy w bucie !!! to moze osmieszyc ciebie - no pomysl .. Mówisz kobiecie "masz ładne stopy " a ona na to "skad wiesz" wszak ma je w butach ! po wyjaciu moze sie okazac , ze nie ma kobieta jednaego palca u nogi ! albo ma paluszki krzywe ! pochwalenie jej stóp w butach spowoduje u niej zakłopotanie , bo jak potem taka kobieta ma wyjac ową stupke z buta ?? rozumiesz ??

Gość Paulana
rozumiem....cenne uwagi. milo jest posluchac co lubia mezczyzni o czym my kobiety czasem nawet nie wiemy.

Gość Paulana
tez o tym pomslalam ale moze kolega mial na mysli letnie buty :D

Gość matacz..
ale mozesz do dotykac podczas rozmowy przy stoliku za dłonie ! nie za czesto , ale jednak w specyficznm momencie prowadzonej konwersacji . Kazdy mezczyzna jest inny i co innego lubi , moją fiołą sa nogi kobiece ! i oczy ! jak i dłonie ! cycki i pupa schodza jak sama widzisz znacznie dalej . Nie wiadomo jeki on jest

Gość SACC
Matacz, no pomysl troche, napisalem ze jesli by mi sie spodobaly a jak mialyby mi sie spodobac jakby byla w gumowcach :) W szpilkach da sie je juz ocenic, prawda ?:) A wlasnie jesli juz o tym rozmawiamy, nie zakladaj baletek, to jest jakas okropna moda

Gość matacz..
nie wazne jakie ! teraz mamy jzu praktycznie jesien , nie załozysz wiec butów bez palców , a kazde inne nie pokazują ich , na buty wysokie hmmm tu dywagowac moze , jescze pzrynajmniej dzis za wczesnie ....

Gość SACC
takich szpilkach odslaniajacych paluszki :P

Gość matacz..
kolego ja jzu załozywłm , ze ona bedzie miec szpilki bo o tym wczesniej pisałem ! ale na tą pogode musi byc szpileczka cała , nie taka gdzie palce odkryte ! wiec dalej nic nie widzisz ! tak naprawdę

Gość Paulana
a spotkanie jesli bedzie to bedzie zima :D wiec raczej kozaczki albo na obcasie buty do kostki by pokazac moje zgrabne nogi:) tym moge sie pochwalic bo jestem ogolnie normalnie wygladajaca dziewczna ale jak sie zrobie to calkiem moze bc:)

Gość do Paulana
Ja najbardziej lubię kobiece stopy, ale z nie pomalowanymi paznokciami. Takie stopy są najbardziej naturalne. Ale za to ja mam do Ciebie prośbę. Pokaż tu Twoje bose stopy.

Gość SACC
matacz, co sie tak uczepiles tego, napisalem ogolnie bo zostal poruszony temat o stopach, ty uznales ze nie ocenia sie ich na pierwszym spotkaniu, jak widzisz niektorzy zwracaja na to uwage i tyle w tym temacie.

Gość do Paulana
Jak to będzie spotkanie w domu, to pokaż mu się bez stanika i bez majtek.

Gość Paulana
nieeeee tam:) moje stop nie sa idealne. nie mam krzywych palcow ani roznej dlugosci ale troche takie jak u dziewczynki :) a mam ok 27 lat. no ale widze teraz ze macie fiola jeli chodzi o stopy. A no np powiedzm ze jestem w stuacji takiej ze nocuje u niego bo jade na kilka dni do niego. jest wieczor ale oficjalnie jestemy tylko znajomymi....zalozc skarpole??? ;) hehe zartuje ale nie chce sie ubierac sexownie bo jak mowilam narazie tylko znajomosc, nie chce zrazac kogos jakbym miala byc nahalna swoja osoba.

Gość do Paulana
Najlepiej zrób tak: Rozbierz się do naga i połóż się na łóżku w pokoju. Koniecznie szeroko rozłóż nogi i masuj sobie cipkę. I zawołaj go, żeby przyszedł do pokoju. Jak on zacznie się szybko rozbierać i mu stoi, to znaczy, że o to chodziło.

Gość Paulana
no dzieki za rade..niezle ale chyba na pozniejszym etapie znajomosci;)

Gość SACC
Hmm, ja chyba bym sie nie zrazil seksownym strojem w takiej sytuacji :D Seksowny stroj tez moze byc rozny, moze wygladac tanio a moze byc z wyczuciem i smakiem. Ale po twoich wypowiedziach jestem pewien ze twoj styl to 2 opcja :P

Gość do Paulana
Ja mam fioła na punkcie bosych kobiecych stóp. Właśnie z tego powodu bardzo lubię lato, bo chociaż kobiety chodzą w butach, to bardzo często noszą na swoich ślicznych, słodkich, cudownych stópkach takie buty, które mało zakrywają ich stópki. Kobiece stopy to ósmy cud świata. Naprawdę, nie żartuję.

Gość Paulana
ojej seksowny to tez moja opcja ale nie chce chlopakowi pokazywac ze jestem jakas taka no wiecie szybka. mam u niego dobra opinie. no a po malym spieciu lubimy sie nadal ale to dalo do zrozumienia ze jestesmy tylko znajommi. jednak kto wie co sie moze dziac kiedy sie zobaczymy na zyywo:) moze cos sie zmieni bo tu juz zapach i zachowanie wchodza w gre.

Gość SACC
Odpowiedni stroj bedzie seksowny podniecajacy ale nie dajacy facetowi pewnosci co do twoich intencji na wieczor, bedzie patrzyl na twoje nogi, lekko rozchylony dekold, szyje, myslal tylko o tym zeby sie do ciebe dobrac i zatopic usta ale swoim strojem nie dasz mu odrazu pewnosci ze to dostanie, wszystko zalezy wtedy od twojej kobiecosci, umiejetnosci uwodzenia

Gość Paulana
odpowiedni stroj....hmmm