Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulana

Do mężczyzn po ok 25 roku zycia w gorę (dojrzałych) :) jaką być?

Polecane posty

Gość Paulana
a zapach? oczywiscie naturalnego nie zmienie :) ale jakie perfumy lubicie? delikatne, z lekka mydlane czy intensywniejsze. wiem tu sprawa indywidualna ale tak ogolnie.

Gość Paulana
a moze tylko zapach jakiegos kremu. tak zeby bylo czuc kiedy sie zblizy a nie z daleka.

Gość do Paulana
Jestem facetem. Umyj się pod prysznicem i to wystarczy, taka kobieta jest najbardziej naturalna. Ja nie lubię perfum, malowania paznokci. Uważam, że to jest sztuczne. Włosów na cipce też nie gól, bo to naturalne, że masz włosy na cipce.

Gość Paulana
jakb sie jeszcze jakis dojrzly mezczyzna wypowiedzial to bede wdzieczna za cenne rady:)

Gość PYTANIE do Paulana
Czy teraz masz wygoloną cipkę na łyso ?

Gość Paulana
oj co do tych wlosow to bym dyskutowala bo on i to wiem lubi zgolone do zera. ja jednak nie tak do konca ;)

Gość PYTANIE do Paulana
Piszesz, że będziesz wdzięczna za radę. Jak się odwdzięczysz ? Czy będę mógł pocałować Twoje bose stopy ?

Gość Paulana
bede wdzieczna i tyle tak sie mowi gdy nic za to sie nie daje jak tylko dziekuje:)

Gość DOBRA RADA DLA Paulana
Najlepiej ubierz krótką spódniczkę, a pod nią nie ubieraj majtek. Spódniczkę podnieś do góry. Jak zobaczysz że pod spodniami mu stoi, to rozepnij mu rozporek i wyciągnij kutasa. Najpierw masuj mu rączką, a jak już będzie duży, to weź go do buzi i liż mu języczkiem. Oczywiście połknij spermę.

Gość zomek
Dojrzali mezczyzni chca zeby kobieta miala cos w glowie. Ciekawe ze niewiele widze tu wskazowek prowadzacych w tym kierunku. Czyzby to bylo takie oczywiste ? Bo w zyciu jest zupelnie odwrotnie. Wszystkie ogloszenia jakie widze wokol to "zwariowana spontaniczna 22-24 latka...." i od razu takie skreslam.

Gość do Paulana
Ja Ci tu tyle rad udzieliłem. Więc chyba mogę liczyć na to, że zobaczę Twoje bose stopy.

Gość Paulana
no ja zakladam ze w mojej glowie cos mam wiec tylko staram sie odnalezc to co mezczyzni lubia to "cos" co ja takze kied widze w mezczyznach zalamuje nogi;)

Gość do Paulana
Na pierwszym spotkaniu pokaż mu wygoloną cipkę.

Gość Paulana
oj dobra juz skoncz z tym goleniem bo nie o takie rzecz mi chodzi. wymogi golenia znam nie boj sie. jevzcze jakies madre rady? :)

Gość Paulana
ale czy ja pytam jak zrobic dobrze?

Gość Paulana
up....jakis mezczzna jest by sie jeszcze wypowiedzial co go kreci? moze dopiero wieczorem beda:(

Gość SACC
Zapach to indywidualna sprawa, kazdy lubi cos innego, na kazdym pachna tez inaczej, uzywaj takich jakie sie Tobie podobaja :)

Gość Paulana
jedyne ogyginalne perfumy jakie mam to srebrne 212 ale nie wiem cz mezczyznam sie podoba:) lubie delikatne ogolnie

Gość SACC
Po nazwie nie kojaze, lubie delikatne kwiatowe ale nie mdle ani bardzo ostre z tego typu podobaly mi sie amore amore :P Diesel damski też mi sie bardzo podobal, troche ostrzejszy , nazwy niestety nie pamietam

Gość PYTANIE do Paulana
czy lubisz smak spermy?

Gość Paulana
sperma- a co to za perfumy?? jakas nowosc ;) a tamte powyzej sprawdze:) tak dla ciekawosci

Gość SACC
Część kobiet może to tak traktować :P

Gość Paulana
albo czesc mezczyzn moze tak uwazac :)

Gość SACC
E chyba jednak facet znalazlby odpowiedniejszy zapach dla kobiety, ktory bo na niego dzialal ;) a jaki pozostawie Twojej wyobraźni :)

Gość Paulana
dobra to zgarniete kilka rzeczy jest, stopy, wlochy czyli sie nie golic :P hehe, najlepiej nie myc, nie kremowac, nie malowac tylko isniec jak Bog dal :P

Gość SACC
Nie, nie, wszystko zle :) tak zalecaja zazdrosni faceci, ktorzy nie chca aby inni zerkali na ich kobiety, a takich chyba nie szukasz :) Z wlochami trzeba zrobic porzadek...w kazdym miejscu! :D Pokremowac aby skora byla delikatna, pachnaca, kobieca:) pomalowac delikatnie aby podkreslic urode tak jak Bog dal :) skoro dal trzeba kozystac!

Gość Paulana
podkreslic urode:) i to mi sie podoba tylko nie wiem czy duzo mezczyzn to docenia

Gość SACC
Wiekszosc chyba nie, wiec szukaj tych, ktorzy doceniaja takie zabiegi :P