Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apaas

test ciążowy

Polecane posty

Gość apaas

Mam pewien problem, dostałam miesiączkę 13.09 czyli 9 dni temu, w poniedziałek (20.09) zrobiłam test beta hcg z krwi i wyszło mnijesze od 0,1. Czy mogę uznac test za poprawny? Zrobiłam ten test i jestem niespokojna ponieważ wiem, że w ciąży też mogą się pojawic krwawienia. Nie weim kiedy miałam owulację, ponieważ mam torbiela na jajniku i rozregulował mi się cykl. Myslicie że potrzeba powtórzyc test czy mogę byc pewna że to nie ciążą? poprostu czuję się dziwnie, mam podwyższoną temperaturę, zwiększoną potliwośc i od tygodnia mdłości rano i w nocy...

Gość essssssaqq
mysle ze powinnas powtórzyć.. ostrożnosci nigdy za wiele. w ciązy pozamacicznej poziom HCG jest minimalny. Odnośnie torbiela; leczysz go jakimis lekami? czy ten torbiel produkuje jakies hormony że rozlegulowuje cykl? czy po prostu blokuje droge jajeczku? Sama podejrzewam u siebie torbiel dlatego pytam.... Trzymaj się ciepło :*

Gość apaaaa
jeszcze nie leczę, bo lekarz powiedział że od 16 dnia cyklu mam brac progesteron jak nie pomoże to operacja. z tym że ta torbiel pojawiła się dopiero w tym cyklu w którym podejrzewam że zaszłąm w ciąże, bo wcześniej tez miałam ale pękła.

Gość apaaaa
dodam jeszcze że to nie był seks tylko petting, bez wytrysku, ale jakieś szanse są że z kropelkowania mogło soę coś dostac do środka..