Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia z brzusiem

PAS POPORODOWY CZY WARTO KUPIĆ???

Polecane posty

Gość mamusia z brzusiem

witam dwa miesiące temu urodziłam dziecko szybko przestałam karmić bo straciłam pokarm więc nie udało mi sie zrzucić wszystkich kilogramów noi brzuszek został zbyt spory.Zastanawiam się nad kupnem pasa poporodowego tylko nie wiem czy pomaga i czy warto. Może któras mamusia go stosowała albo stosuje prosze o pomoc.

Gość moja kuzynka stosowala
i jej pomogl :) mojej cioci tez zreszta chyba kazda kobieta u mnie w rodzinie go stosowala i byla zadowolona :)

Gość uknino
moim zdaniem pas to g** lepiej wez sie za cwiczenia- sa takie nawet dla mamy z dzidziusiem

Gość mamusia z brzusiem
a możecie polecić jakiś dobry ??? ćwiczenia wiadomo ale nie zawsze jest na nie czas stosuje dietę i spaceruję z małym ale często jest tak ze czasu nie mam bo mąż pracuje do nocy i cały dzień jestem sama z dzieckiem a tu jeszcze obiad pranie sprzątanie i jak przychodzi wieczór to mam ochotę tylko się położyc i spać

Gość seawen
Pas powoduje że mięśnie brzucha się "rozleniwiają" i czasem przynosi odwrotny skutek chyba że jest wskazaniem lekarskim. Lepiej stosować łagodne ćwiczenia i wciągać brzuch - wtedy ćwiczy.

Gość gość
A czy pas poporodowy można mieć po cc?