Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minia55

Jak się zachowywać w pracy kiedy wobec ex...

Polecane posty

Gość Minia55

Pracujecie ze swoim ex, totalny koniec romansu, na rozmowę nie ma szans. Jak się zachowywać w pracy? Gdzie podziać oczy, gdy nie rozmawiamy ze sobą i już nie będziemy:( Idiotyczna sytuacja tym bardziej, że to ja jestem tą pokrzywdzoną i pomimo faktu, że zmieszał mnie z blotem, wodzę za nim oczami. Chcę sobie ułożyć wszystko od nowa. Tylko jak kiedy widze go codziennie. Proszę o konstruktywne porady, bo żarty się dla mnie skończyły:P

Gość Minia55
No nie wierzę, że nikt nie romansował w pracy. Ehh nie rżnij dupy ze swojej grupy-święte słowa:(

Gość moskala
życie jest zdecydowanie prostsze jeśli nie łączysz pracy z przyjemnością. jeśli ta cała sytuacja jest dla ciebie nie do przejścia poszukaj innej pracy. a jak coś to kamienna twarz, kontaktuj się z nim tylko w przypadku służbowych poleceń. traktuj go jakby był powietrzem

Gość Minia55
Nie zamierzam zmieniać pracy, bo ją lubię, poza tym on pracuje dużo krócej niż ja i z tego co wiem, szuka nowej pracy... Póki co traktuję go jak powietrze, on mnie też...Nie jest mi z tym lekko:( Minie trochę czasu i mam nadzieję, że jakoś to się wszystko ułoży... Najbardziej bolą mnie flirty z innymi pannami na moich oczach, czasem mam wrażenie, że robi to specjalnie.

skoro szuka nowej pracy to się ciesz - wkrótce się go pozbędziesz i będzie lepiej. może ty zacznij flirtować z facetami w firmie? :P