Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurza mnie to

Chamskie zachowanie?

Polecane posty

Gość wkurza mnie to

Piec dni temu odbylo sie wesele mojej siostrzenicy, na ktore niestety nie moglem przyjechac z zona. Ale wyslalem kartke z zyczeniami i przekazalem 400zl (zona chciala mnie o to zabic,ale mniejsza z tym) na prezent dla mlodych. I do dzisiaj nie otrzymalem od nich telefonu, smsa czy maila. A moim zdaniem chyba powinni powiedziec "dziekuje" albo "pocaluj mnie w dupe", cokolwiek. Czy za duzo oczekuje i to jest w porzadku ze dostali kase nie ponoszac zadnych kosztow (bo mnie i zony nie bylo). A moze to ja powninienem do nich dzwonic i sie pytac jak bylo, jak sie czuja itd ?

moim zdaniem powinni sami zadzwonić, przynajmniej ja bym tak zrobiła. Rozumiem że jesteś pewien że dostali kasę?

Gość anikaaaaa
moze włąsnie kasa nie dotarła??

Gość Heniek z Warszawy
jak chcesz to pocałuj ich w dupe

Gość wkurza mnie to
tak, dostali na pewno. to nie tak, ze ja oczekuje od nich podziekowan, ale nie wiem, jak ja bralem slub, to dzwonilem do kazdego, kto mi chociaz kartke z zyczeniami wyslal. nie rozumiem takiego zachowania - albo uznali ze za malo (bo mam tego "pecha" ze zarabiam dosc dobrze i ode mnie automatycznie z okazji roznych rodzinnych uroczystosci oczekuje sie wiecej), albo brak im dobrego wychowania (co tez biore pod uwage, bo to prosci ludzie) tak czy siak, chyba nie ma sensu zawracac sobie tym glowy

Moim zdaniem powinni podziękować, ale ostatnio zaczynam poznawać prawdziwe życie i widzieć, że słowa "proszę, dziękuję i przepraszam" dla niektórych po prostu nie istnieją. Tylko wszystko się im należy. Współczuję, ale może jeszcze się odezwą jak ochłoną po miesiącu miodowym czy czymś takim :)

chciałabym mieć takiego "pecha" jak Ty lub mieć takiego "pechowego" męża :) Czym skorupka za młodu nasiąknie ... to wiesz...

Gość jest jeszcze jedna mozliwosc
moi znajomi dziekowali rozsylajac swoje zdjecie ze slubu. Wiec zanim dostalismy od nich podziekowanie (a podobna sytuacje do Ciebie mielismy), minal ponad miesiac, bo czeka sie na to by fotograf sie wyrobil. Mysle jednak ze to niezbyt czesta sytuacja. Z drugiej strony to Twoja rodzina i jednak wypadalo by zadzwonic i po prostu podziekowac wujkowi... A jak sie obrazili o "ilosc kasy" to miej w dupie taka rodzine :D nie przejuj sie, jak Cie tak to dreczy to nastepnym razem jak bedziesz rozmawiac z siostra/bratem podpytaj sie o to jak sie wesele udalo itp ;)