Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Pax

TK MAXX

Polecane posty

Go艣膰 Pax

Robi臋 zakupy w BC bo po prostu mam tam blisko, ale zawsze brakowa艂o mi TK MAXX i specjalnie musia艂am odwiedza膰 inne galeri臋. A teraz taka wiadomo艣膰, 偶e ju偶 30 wrze艣nia b臋dzie jej otwarcie ! Super

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jaaaaaaaaaniaaaaa
dokladnie ja tez juz sie ciesze , czesto bywam we Wroc艂awiu / bo to moj dom/ i tam w domu towarowym "RENOMA" jest TK MAXX super rzeczy po dobrych cenach

Udost臋pnij ten post

Dobra wiadomosc. Bywam czasem w Blue wiec pewnie skorzystam z jakichs okazji. Ale czy rzeczywiscie mozna tam dostac rzeczy tak mocno przecenione?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karpin
A 偶e tak spytam co to jest za sklep TK MAXX?? Z waszych post贸w wynika, 偶e chyba jaki艣 sklep z fajnymi ciuchami tak? Mo偶e si臋 przejad臋 do Blue City i zobacz臋, ale powiedzcie wpierw co艣 wi臋cej o tym sklepie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurt6
Pono膰 s膮 tam ni偶sze ceny ni偶 te og贸lnie wyst臋puj膮ce w Polsce. Kiedy go otwieraj膮? Sprawdza艂am teraz na stronie Blue City i nie ma 偶adnej adnotacji, 偶e jeszcze nie jest otwarty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 welllra
Dla niewtajemniczonych :) "TK Maxx oferuje najlepsze 艣wiatowe marki, 艣wiatowy design dla domu, codziennie nowy asortyment prosto ze 艣wiata. Wszystko zawsze do 60% taniej". Maj膮 otworzy膰 go jutro w Blue City. Planuje wybra膰 si臋 tam w weekend i zobaczy膰 co maj膮 ciekawego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pax
Sklep ju偶 jest otwarty w Blue City. Je艣li jeste艣cie fanami/kami zakup贸w i cenicie sobie niepowtarzalne rzeczy to 艣migajcie w艂a艣nie tam. Zgadza si臋 mo偶na tam kupi膰 wiele rzeczy znanych marek od but贸w , torebek, p艂aszczy po szale i czapki. Tej jesieni zaobserwowa艂am wiele ciekawych rzeczy !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hehe, je艣li kto艣 lubi kupowa膰
w lumpeksach, b臋dzie si臋 r贸wnie 艣wietnie czu艂 w TK MAXX :O Stare kolekcje, beznadziejnie podane, bajzel, rzeczy na kupie :O Ceny mo偶e i trakcyjne i czasem mo偶na co艣 wygrzeba膰, ale nie rekompensuj膮 warunk贸w kupowania :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam a co?
jak dla mnie te ubrania to zenada....wcale nie tak tanio a czulam sie jak w lumpeksie....do tego wyszukiwanie ubran jest 藕le ulozone moglo by byc wszystko rozmiarami razem a nie taki bajzel...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pax
To ju偶 kwestia gustu. Id膮c do TK Maxx trzeba si臋 nastawi膰 na poszukiwania , ale jak dla mnie warto. Sk贸rzane w艂oskie torby i buty za 艣rednio oko艂o 200 z艂 jakie mo偶ne tam znale藕膰 s膮 na pewno warte tych poszukiwa艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tojaa112
Sp臋dzi艂am tam prawie 2h najpierw z kol wyszuka艂y艣my to co fajniejsze a potem fru do przymierzalni. Troszk臋 ludzi by艂o to musz臋 przyzna膰, ale i tak uda艂o mi si臋 z艂owi膰 fajne spodnie, szaliczek i sweterek. Szkoda tylko, 偶e nie mia艂am wi臋cej kasy ze sob膮 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 indios
To jak s膮 te ubrania u艂o偶one? Przecie偶 w innych sklepach tez nie uk艂ada si臋 wg rozmiaru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w stanach jest tj maxx
i inne moje ulubione sklepy tu wcale nie ma starych i beznadziejnych kolekcji wszystko ulozone rozmiarami i nie ma burdelu to chyba tylko w polsce tak :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulozone jest rodzajami ubran

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulozone jest rodzajami ubran
tzn tak ze jest wieszak spodniczki, wieszak bluzki krotki, bluzki wizytowe, mlodziezowe spodniczki, spodnie sportowe, spodnie elegenckie itd itd ful tego i dopiero na kazdym tym wieszaku szuka sie rozmiarowek mogloby byc lepiej np rozmiar 36 i wszystko razem w tym rozmiarze a nie chodzenie po calym sklepie i grzebanie - to wkurza..... zreszta te rzeczy wygladaja jak z lumpka i wcale malo nie kosztuja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Te偶 MAXX
Wszyscy chcecie kupowa膰 w sklepach z najwy偶szej p贸艂ki i by膰 obs艂u偶eni na najwy偶szym poziomie. ALE NIE CHCECIE ZA TO ZAP艁ACI膯! Przecie偶 zawsze jest co艣 za co艣. Przesta艅cie wierzy膰 w nierealny 艣wiat. 艢wiat JEST OPARTY NA KOMPROMISACH i powinni艣cie o tym pami臋ta膰 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Te偶 MAXX
Tego typu sklepy jak i Allegro to takie miejsce JAK NA POLOWANIU raz si臋 co艣 upoluje a raz nie. Ca艂a przyjemno艣膰 to polowanie a nie zakup. Je艣li kto艣 ma czas i takie hobby to wy艣mienite s膮 to dla nich miejsca. Tylko 偶e to niby prawdziwy las ale zwierzyna zap臋dzana sztucznie Jak za czas贸w PRL podczas polowa艅 prominent贸w komunistycznych. Wi臋c i 艂owczy s膮 fikcj膮 tak jak tam okazje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 realityy
@te偶 maxx ty chyba traktujesz zakupy jak swego rodzaju "religi臋" oO ...ale musz臋 si臋 z tob膮 zgodzi膰 za jako艣膰 si臋 p艂aci i jak chcesz co艣 mie膰 dobrego to musisz si臋 chocia偶 troszk臋 wysili膰, bo samo do ciebie nie przyjdzie.

Udost臋pnij ten post

Niektore ceny bardzo mnie pozytywnie zaskoczyly. Warto jednak przejsc sie tam i poszprac. Mozna wylapac niezla okazje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 c&a
tk maxx to bzdura i cha艂tura w najgorszym wydaniu. po prostu szmaciarnia, sklep z u偶ywan膮 odzie偶膮. W innym kraju za taki asortyment z g贸ry by podzi臋kowano. i ten nadmuchany marketing, wstydzi艂abym si臋 pracowa膰 w takiej firmie. To po prostu g....:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dok艂adnie tak
By艂am w TK MAXX w Londynie i wysz艂am z dwomna pe艂nymi torbami ciuch贸w... A偶 si臋 zatrz臋s艂am kiedy otowrzyli w M1 w Czeladzi:) Niestety mega rozczarowanie. Polacy biora te rzeczy do naszych TK Maxx贸w chyba prosto ze smietnika;) Ma艂o tego, wszystko do艣膰, 偶e badziewne to jeszcze mega drogie, za byle jaka bluzeczk臋 trzeba da膰 kilkadziesi膮t z艂otych a w Londynie takie s膮 po kilka funt贸w... Polacy potrafi膮 wszystko zma艣ci膰 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawie idealna
No nie wiem mo偶e asortyment Tk Maxx r贸偶ni si臋 w zale偶no艣ci od miasta? Ja czasami zagl膮dam do tego w blue city w wawie i na mnie ten sklep zrobi艂 dobre wra偶enie. Fakt trzeba po艣wi臋ci膰 troszk臋 czasu 偶eby co艣 znale藕膰, ale ja zawsze wygrzebi臋 tam jaki艣 fajny 艂aszek.

Udost臋pnij ten post