Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin 24

Praca ochroniarza vel ciecia na osiedlu nie jest zła

Polecane posty

Gość Marcin 24

Płacą mi 1500zł miesięcznie na rękę za siedzenie na doopie w kanciapie, gdzie sobie czytam książki i słucham muzyki. A jeszcze przez ten tydzień co tam pracuję zapoznałem się z pewną uroczą 16 letnią dziewuszką (mieszkanką tego osiedla) która do mnie schodzi i zajmuje doope swoimi nastolatkowymi pierdołami... Coś czuję, że będzie seksik :-P Opłacało się jednak robić magisterkę z socjologii :classic_cool:

Gość achtun prowokacja
żaden facet nie napisałby seksik :o

Gość opłacało się :P
no pewnie, że się opłacało, jakbyś nie miał mgr przed nazwiskiem to byś był ochroniarzem/cieciem w supermarkecie za 1000 zł :P i nie mógłbyś nawet zagadać do żadnej uroczej panny, bo trzeba uważać na złodziei i inne menelstwo :P a tak masz 5 stówek więcej i jeszcze chętną nastkę. same korzyści :D

Gość Marcin 24
Chciałem napisać "hardcorowe ruchańsko w nastolatkowy tyłek" a uznałem, że słowo "seksik" będzie wystarczającym synonimem tej czynności :classic_cool:

Gość Marcin 24
Podszywom mówimy nie :classic_cool:

Gość Marcin 24
Do legitymacji szkolnej jej nie zaglądałem. Mówiła coś o II klasie liceum - czyli wychodzi tak 16/17 lat. Ale cycki ma imponujące :classic_cool:

Gość To se ruchnij małolatę
Tylko potem nie zapomnij przyjść na kafe i założyć temat: "Pewna 16 latka twierdzi, że będziemy mieli dziecko" :classic_cool:

Gość zainwestuj
w gumki :P albo już szukaj nowej roboty, bo jak młodą zaciążysz to Cię znajdzie :P i będzie po pięknej wizji niewymagającej pracy za 1500 miesięcznie :P