Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem obtluszczona

Czy jestem OBTLUSZCZONA ( FOTO )

Polecane posty

Gość marcup
To by się zgadzało. Myślałem, że tak z 160cm. Ale tak serio możesz się podobać, nie wszyscy lubią chudzielce. Mówi Ci to facet. Masz bardzo kobiece biodra i wcięcie w talii. Biust duża dwójeczka lub mała trójka. Wszystko na miejscu.

marcup szczerze nie znam takiej numeracji ja nosze biustonosz 65 D/ E

Gość Dostojny Kawaler
mi sie nie podobasz....:O ale mysle ze sa rozne gusta i gusciki:) tak z 5 kg mniej i byloby git:)

nie jesteś,wolałabym tak wyglądać niż jak wyglądam teraz-jestem za szczupła,a lekkie zaokrąglenia brzucha są sto razy lepsze niż całkiem płaski-przynajmniej ja to tak widzę

Gość eyuioa
a ile masz lat ? myślę, że jak zmienisz biustonosz (kształt ,rozmiar itd) to bedziesz znacznie lepiej sie prezentować na zdjęciu! ale nie polecam biustonoszy bush up bo one na dłuższa metę zniekształcają kształt biustu! poza tym nie wyglądasz źle, ale sport na pewno poprawi Tobie lepsze samopoczucie, na pewno też bardziej wyżeźbi Twoją sylwetkę wiec nic nie tracisz :)

Gość marcup
Jestem wiekowy - 36 lat - stąd ta stara nomenklatura:). Ale w takim razie według starych miar miseczka 4 - czyli miseczka D. Kurczę, pommyliłem się co najmniej o jeden numer. Coż starzeję się, oczy już nie te:), a zdjęcie też nie za wyraźne.

mam 26 lat tak wiem biustonosz do dupy ten akurat byl 70 C a jak pisalam ja nosze 65 D/ E i ciekzo cos takiego dostac tak wiem i zgodze sie nawet z tym minus 5 kg walcze o to i wlacze ale ja mam taka naturalna wage i organizm nie chce zejsc ponizej 48 kg zreszta mezowi nie podoba sie jak waze 44-45 kg dla niego najszczuplejsza moge byc do 47 kg i nic mniej

Gość eyuioa
myślałam, że jesteś "niedowartościowaną" nastolatką tudzież samotną dwudziestoparolatką ! jeśli mężowi się taka podobasz to w czym problem ? jeśli się Tobie własne ciało nie podoba, to zaciągnij męża na siłownie - razem będzie Wam raźniej :)

maz to maz kocha mnie to i kocha moje cialo jak wazyllam chwilowo 58 kg tez mowil ze kocha i mu sie podoba chociaz na 44 kg byl niezadowolony co innego podoba sie mezowi a co innego jak ja sie lepiej czuje on twierdzi ze to takie fajne jak jest za co chwycic i wkurza go kiedy chudne bo nie ma sobie w co klepnac itd On twierdzi ze moja idealna waga to 48-50 kg odkad cwicze hula hop bardzo bardzo chwali cwicze juz 2 miesiace i jakos nie jestem zadowolona :( a silownia to nie dla mnie ja wole w domku wtedy kiedy mam czas i tyle ile chce codziennie wyjscie na silownie na 2 osoby to jednak wydatek a tu mam dziennie 2 godizny HH za darmo

Gość eyuioa
wiec w czym problem ?

Gość marcup
To mi ulżyło, nie jest ze mną tak źle. Biustonosz 70C to - stary rozmiar trzy. Moja żona waży 58 przy 164 i też ciężko jej schudnąć. A jak nawet zrzuci te dwa kilogramy, to za miesiąc wraca do 58. Jak się mężowi podobasz, to co za problem. Mnie zresztą też :).

Gość 0000000007
Niestety tak. Weź się za porządne ćwiczenia, a nie udajesz, że robisz jakieś ćwiczenia na brzuch. Robisz zbyt duże przerwy między powtórzeniami. Ma boleć w trakcie ćwiczeń. Coś za coś.

Gość kurkaff
troszkę oponki i większe uda wagę dałabym ci większą "na oko" ale na zdjęciu nie można ocenić wzrostu :)

Gość konkretnie i koniec kropka
nie ma co sie pocieszac. poza tym jak ktos sie pociesza, to zazwyczaj jest zle i to jest taka nasza obrona samooceny. do cwiczen. polecam a6w lub abs2 = aeroby na uda i boki - rower, bieganie, plywanie.

biegac skakac podskakiwac itd nie moge zakaz od ortopedy

Gość Aneckaaaaa
Ty masz szparę miedzy łydkami ? wyglądasz na więcej niż 48, ale w sumie jestes malutka więc dlatego moze to tak wyglądać. Jak dla mnie wyglądasz dobrze. Ja tez ćwicze od 1,5 miesiąca na orbitreku ponad to jem znacznie mniej i co ? waga nie bardzo spada a najgorsze ze celulit bardziej widać. Pocieszę Cię, ja mam 165 cm wzrostu i ważę 60 kg :/

Gość 0000000007
To postaraj się o jakieś proste ćwiczenia w domu na karimacie. Jest pełno w internecie. Poza tym nie jest tak źle. Zapewne ci, którzy piszą, że beznadzieja są grubasami.

Gość rajd czołgiem
można się zajebać jak się czyta te komentarze. wyglądam podobnie, nie miałam z tym żadnego problemu, faceci też nie, a tutaj czytam, że tłusty grubas :o leczcie się :D

Gość 0000000007
Bo łatwo jest komuś coś niemiłego powiedzieć, szczególnie na forum. Dlatego trzeba szukać porządnych stron, a nie tam gdzie każdy ma dostęp.

Gość Tak, jestes
Jestes raczej dosc szczupla nawet, ale wszedzie Ci cos wisi...

Gość Tak, jestes
Aneckaaaaa - nie sugeruj sie waga, moja kolezanka przy identycznej wygladala duzo szczuplej od AUTORKI. Tak wiec cwiczcie dziewczyny Autorko, nie zniechecaj sie, tylko cwicz REGULARNIE :)!!!