Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PelnaPodziwuAnna

Waszym zdaniem jak powinna byc ubrana dziewczyna w normalny dzien?

Polecane posty

Gość PelnaPodziwuAnna

Wracam sobie miastem ze szkoły, ubrana w spodnie i jasno niebieska bluzę. Z małym czarnym plecakiem nike na plecach. Na nogach czarne adidasy. W uszach długie kolczyki, na ręce bransoletka. Długie włosy na mej głowie, rozpuszczone. Oczywiście nie chodzę tak ubrana codziennie, lubię eleganckie stroje, kolorowe, itd. Dziś dopadła mnie słabość. Czy faceci lubią takie luźno ubrane dziewczyny? No bo ja nie rozumiem jak można się do kogoś uśmiechać jak jest TAK ubrany? Waszym zdaniem jak powinna być ubrana dziewczyna w normalny dzień?

Gość orzesz w morde!!
ale w jakim kraju?

Gość PelnaPodziwuAnna
Przez cala drogę zliczyłam 20 uśmiechów. Taka byłam zdziwiona ze aż musiałam wejść do sklepu i przejrzeć się w lustrze czy czegoś przypadkiem na sobie nie mam odrażającego ale NIC nie miałam.

Gość ojdanaojdana ojdanaojdana
Pamiętaj, żebyś nie ubierała majtek. Jakbyś spotkała jakiegoś faceta to majtki nie będą Ci potrzebne.

Gość Gruby Chudas
Anna huj nas to obchodzi czy ktos sie do ciebie usmiechal. Przewidzialo ci sie

Gość PelnaPodziwuAnna
Jak w jakim? No w Polsce.

Gość Dżinsy lub inne wygodne spodni
, wygodne buty bez obcasów, np. baleriny - ale nie adidasy! - lub zamszowe, ładna bluzeczka z dekoltem, lub ładny sweterek, koński ogom, długie kolczyki

Gość daska
ja np nie ubieram spodni, zawsze jakas spodniczka, sukienka.. lubie ubierac sie bardzo kobieco i niespecjalnie przejmuje sie tym, ze komus to moze przeszkadzac :)

Gość uuuuuuuuuuuuuu
biala skora granatowe dzinsy bialy pasek i czarne buty do kolan i do tego jakas czarna skromna torebka....mysle ze w polsce chlopcy wola dosc elegancko ubrane dziewczyny

normalny dzień :) jeansy buty sportowe bluzka kurtka sportowa i juz lub spodnie bluzka czarna skóra buty czarne (baleriny lub szpilki ) i juz na codzien wiąże włosy bo mi wygodnie lub spodnie kalosze kurtka parasol krótko mówiąc chodze na sportowo cholera co za pytanie jenda lubi elegancki styl inna sportowy

Gość to nie Twój ubiór
tylko pogoda może miałaś uśmeichniętą buzię a to prowokuje do odwzajemnienia myslisz ze od razu każdy zwrac auwage n a to jak ludize się ubierają ?? dla więksozści ludize na ulicy są niewidzialni

Gość orzesz w morde!!
deska,a majtasy nosisz?/

Gość PYTANIE do PelnejPodziwuAnny
Czy Ty jesteś dziewicą ?

Gość mama kuby
Uśmiechają się do Ciebie, bo taki widok to juz rzadkość, teraz laski do szkoły chodzą jak na imprezę i facet na ulicy ma pokazane wszystko jak w CKM.

Gość uuuuuuuuuuuuuu
ochydna jedza nie tylko kolezanki chlopcy tez wola jak dziewczyna wyglada kobieco a nie jak patologia spod monopolowego

Gość daska
pewnie, ze nosze! i z doswiadczenia wiem, ze chlopcy lubia dziewczyny w spodniczkach :) do tego dlugie krecone rozpuszczone wlosy, zawsze dlugie kolczyki :D

Gość shazz
Ohydna jędza dokładnie:P mój były nawet kiedyś mi powiedział, że te wszystkie modowe eksperymenty to chyba tylko dla siebie i koleżanek robimy, bo facetom najbardziej podoba się kobieta ubrana po prostu ładnie i "normalnie", czyli dopasowane spodnie/spódniczka, bluzeczka/sweterek, buty najlepiej na jakimś obcasie, chociaż niekoniecznie i już. ja z kolei uważam, że mężczyznom podoba się najbardziej zestaw "dwóch M" - maksymalnie krótko i maksymalnie obcisło :P

Gość Dostojny Kawaler
Myszka 83 ladna kobietka z Ciebie:)