Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regrhrehrehrheer

CZY JA PRZESADZAM CZY MOJA MATKA??

Polecane posty

Gość regrhrehrehrheer

Prawdopodobnie mam egzeme i od jakichs 3 miesiecy co jakis czas mam np. suchy nos albo cos, ale to nic mozna natluscic czy cos ale tez zaczely sie pojawiac plamy czerwone na twarzy, dzisiaj mnie to masakrycznie swedzi i piecze, a moja matka twierdzi ze nic nie takiego nie mam i ludzie gorsze rzeczy maja i zyja.. ale to strasznie swedzi i skora jest taka chropowata, luszczy sie i jest suchai, mowi ze wstyd isc z tym do lekarza:O a w szkole sie patrza jak na jakiegos dziwolaga.. czy ja przesadzam czy ona? juz nie wytrzymam tego swedzenia, mam jakies kremy natluszczajace , na podraznienia, ale one nic nie daja :O pomozcie!

Gość alkkie3445
idź do lekarza i nie słuchaj matki, bo to ty masz racje!!!

Gość natalka198905
idz do lekarza!bo to moze okazac sie powazniejsze niz jest

Gość regrhrehrehrheer
ona twierdzi ze nic takiego nie mam na twarzy.. nawet moja siostra wczoraj zwrocila uwage czemu mam takie plamy na twarzy..

Gość aga2010r
"ludzie gorsze rzeczy maja i zyja.." "ludzie maja wieksze problemy..." - to jest najlepsze !!

Gość regrhrehrehrheer
:o

Gość regrhrehrehrheer
i nie mowila tego normalnie tylko na mnie krzyczała, wrzeszczala:O to juz nie wytrzymalam i zaczelam ryczeć.. nie dosc ze alergia, egzema, jakas wysypka to zero wsparcia..

Gość regrhrehrehrheer
dopiero na jutro jest miejsce na 17 :O chce zrobic badania pokarmowe itd.. i to dopiero na listopad mozna:O

Gość edfsxfsfaf
moja mama jak ostatnio byłam chora - też mi nieźle zagrała najpierw byłam mocno przeziebiona, ale nic nie pomagało, zjadłam cały Theraflu i nic...czułam się coraz gorzej, niby wczesniej leżałam w łóżku ale ileż można leżeć? No to wstałam w końcu ale nadal byłam chora , w końcu siły mnie opuściły i się znowu położyłam i zadzwoniła do mnie mama - jak jej powiedziałam że leżę w łóżku to mama tekst --> przecież nic Ci nie jest....i wielkie zdziwienie....nastepnego dnia dostałam antybiotyk

Gość regrhrehrehrheer
Boze nie wytrzymam!! teraz moj ojciec przyszedl i zaczal gadac, ze bede nadrabiac , ze cos tam i ze to przez to ze sie tak denerwuje bez powodu, a to wszystko przez niego, bo robi afere z byle czego i powtarza to samo przez 20 minut.. oczywiscie wazniejsze jest czy nie bylo mnie 1 dzien w szkole niz to ze zaraz sobie cala twarz rozdrapie :O.. czemu tacy ludzie decyduja sie na dzieci.. :o

Gość idź do apteki i kup sobie
maść alantan plus, bo kremy supermarketowe tylko pogorszą sytuację jeśli to jestuczuelenie

a jak już będziesz w aptece to poproś o jakąś allerzinę, allertec, amertil lub zyrtec, cokolwiek na uczulenie. radzę ci wziąć pół tabletki i wcześnie iść spać wieczorem, mnie to na maksa usypia :O

są dwie substacje, cetyryzyna i loratadyna. na skórne chyba lepiej cetyryzyna działa niż loratadyna (oczywiście mówię o tych bez recepty) i oczywiście te zyrteki i inne allerteki mają właśnie cetyryzynę

Gość regrhrehrehrheer
mam gdzies zyrtec w domu, przez 2 dni bralam amertil czy jakos tak i nic nie pomoglo.

Matka nie dopuszcza do siebie, że jesteś chora, moja ma tak samo... Okropieństwo. Porozmawiaj z nią na spokojnie, to MOŻE zrozumie...

Gość regrhrehrehrheer
moja matka zawsze mowi ze wymyslam i ze nic mi nie jest . nie wierzy mi