Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE WIEM JAK TO ZROBIĆ

JAK PRZESTAĆ O NIM MYŚLEĆ...?

Polecane posty

Znamy się dwa lata, wiem, że nie mam u niego szans, jak sie poznaliśmy to mówił otwarcie że podobam mu się jako kobieta, że chciałby sie ze mną kochać, poczeka ile trzeba. To byłby tylko sex. Zakochałam się w nim, ufałam mu bardzo. Popsuło się z wielu powodów. Chcę o nim zapomnieć bo on nie traktuje mnie poważnie. A do tego wciąż mówi że jestem podejrzliwa i nieufna, tyle że to jest wynikiem jego postępowania. Doradźcie jak?

zapomniałam dodać, że jest czarnoskórym obywatelem Gabonu i na zimę wyjeżdża do Afryki :(

TAA, JASNE :O Podszyw :O :(

Doradzi ktoś? Dziewczyny, na pewno któraś z Was sobie z tym poradziła. Ja sama szukam z nim kontaktu, choć wiem, że nie powinnam. Chcę sobie z tym poradzić tyle, że nie wiem jak :( Doradźcie coś. Plissss

Gość moskala
Ja gdy facet okazał się nieszczery i nie traktował mnie poważnie zerwałam wszelki kontakt chociaż musiałam gryźć paluchy by nic nie napisać. ale wiedziałam ze 1sms i znów będzie mi nawijał makaron na uszy. uważaj na tego typa, olej totalnie. Nie pisz, nie dzwoń (najlepiej zmień nr) urwij wszelki kontakt, jakby się odzywał zachowaj obojętność. jedynie w ten sposób odzyskasz szacunek do siebie bo taki typ raczej się nie zmieni.

Gość jak Ci przyjdzie do glowy
szukac kontaktu, wez sie za prace fizczna, fitness do bolu, gimnastka az do utraty tchu. Zareczam nie bedzisz miala ochoty na kontakt w tym dniu, bedziesz marzyc o prysznicu i lozku. Zyskasz figure jak bogini i czas wyleczy Cie z durnej milosci. Skad wiem? Sama wyleczylam i tak.

Jeju dzięki dziewczyny, kochane jesteście. Potrzebuję takich właśnie konkretnych rad. Muszę faktycznie się czymś zająć. Doradźcie jeszcze coś.

Już miałam ochotę napisać do niego, ale nie zrobiłam tego. Odkurzyłam mieszkanie, niby lepiej a dalej o nim myślę. Wiem, że mnie nie kocha, ostatnio kręcił z jakąś dziewczyną. Z resztą sam wyraźnie mi powiedział, że nawet gdyby to byłby tylko sex :( Brakuje mi go. Wiem, że nie mogę pisać do niego, bo to mnie zniszczy :(

Gość zoji
mam tak samo i cwicz ena silce gram na skrzupcach amm meza i co z tego. jestem wkurzona na sie bie bo czasem cos napisze a on jak ma dobry humor odpisze a ja sie nakrecam.....

Gość matilde
jezu, ja tez nie wiem.... tak bardzo chce, a ciagle go widze, cos mi o nim przypomina, jak widze samochod taki jak ma on to dostaje palpitacji za kierownicą... nie pisze, nie dzownie nie szukam kontaktu. Walcze ze sobą ale mecze sie tragicznie! ide wlaczyc jakis serial i pobiegac na orbitreku. Moze chociaz bede piekna w tym nieszczesciu...:P