buziaczek84 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 Mam pytanie spotykam się na sex z moim byłym partnerm.Byliśmy ze soba 2 lata a teraz ja w szczegulności chciałabym do iego wrócić i tak jak napisałam wczesniej widjemy się co jakiś czas.A moje pytanie jest takie,że zawsze jak uprawialiśmy sex to On dochodził i było mu bardzo dobrze a dziś jak z rana nie doszedł i przerwał mówiąc,że już wystarczy.Może to głupie pytanie ale co mam sobie o tym myśleć???pr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brak okresu Napisano Wrzesień 22, 2010 hmm.. moze po prostu nie chce zostac tata.. bo z tego co napisalas to twoj byly facet.. ale czy Ty mu o tym powiedzialas ze chcesz do niego wrocic? bo taki uklad jaki masz dzisiaj/teraz to jest bez sensu bo on Coie wykorzystuje a Ty sobie nadzieje tylko robisz.. cos tu jest nie tak moim zdaniem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wróżkaAnna Napisano Wrzesień 22, 2010 Już jesteś dla niego przeżytkiem, czas się z tym pogodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach