Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koterkserjtoka

Jak na odleglosc sprawic, zeby mezczyzna

Polecane posty

Gość koterkserjtoka

nie zapomnial o kobiecie? Dzieli nas 3000km, jestesmy przyjaciolmi ale dla mnie to chyba cos wiecej ;). Myslicie kobietki, ze mezczyzna wytrzyma taka rozlake? Ja moge do niego leciec dopiero na pocz.nas. roku :(

Gość oojjjj
on już ma kochankę

Gość najdziwniejszy....
przyjaciolmi, czyli generalnie wolno mu wszystko wytrzymywac to mozna rozlake jak sie z kims w zwiazku jest, a tak to pierwsza okazja i zastanawiac sie nie bedzie raczej

Gość prowiański kalafior
Jeżeli jesteś dla niego ważną kobietą to powinien wytrzymać chociaż z drugiej strony nie liczyłbym na abstynencje sexualną :)

Gość koterkserjtoka
No wlasnie tez sie tym martwie, bo jestesmy przyjaciolmi a nie para. I jak ktos juz wspomnial to praktycznie moze znajezc sobie kobiete :(. On do mnie dzwoni, bardzo czesto i pyta sie czy kogos nie poznalam......takie gadanie kolezenskie :(.

Gość koterkserjtoka
Nawet nie wiecie jaki on jest dla mnie wazny :(. Uswiadomilam to sobie dopiero jak wrocilam do domu :(

Gość koterkserjtoka
To po cholere pyta sie ciagle "czy poznalam kogos..."?

Gość koterkserjtoka
No dobra to niech sie pusci, przeciez nie jestesmy para :( ale nie chce zeby o mnie zapomnia!!!

Gość bo to pies ogrodnika jest
pyta z ciekawości gdybyś przyznała że tak.....miałby wymówkę by łapać wszystko co na drzewo nie ucieka

Gość bo to pies ogrodnika jest
ale baby są głupie, mają takie denne dylematy facet jak widzi chętną pannę a jego żona czy dziewczyna daleko to dwa razy się nie zastanawia co robić tylko rusza do akcji

Gość najdziwniejszy....
pyta bo mu sie podobasz pewnie, ale to nie znaczy ze w takiej sytuacji czuje sie do czegokolwiek zobowiazany ale ludzie sa rozni, sa tez tacy, ktorzy tak jak ty siedza i maja nadzieje, ze to drugie z nikim innym sie nie zwiaze ale na cuda to nie licz :D

Gość koterkserjtoka
Widze, ze jestescie pesymistycznie nastawieni na "nasza relacje" ale ja sie nie poddam. Za bardzo mi na nim zalezy :( No normalnie zachowuje sie jak malolatka ;) A do wypowiedzi wyzej to, ja nie siedze w domu i nie mysle co by tu wykombinowac :D zyje normalnie, bawie sie, spotykam nowych ludzi.....tylko, ze moj przyjaciel caly czas mi siedzi w glowie :) I jeszcze jak dzwoni to mozemy gadac godzinami :D

Gość my wy oni
Kobieto dobrze robisz, nie zalamuj sie i zyj pelnia zycia. Czas pokaze, czy jestescie dla siebie czy nie. Czasami lepszy jest zwiazek zaczynajacy sie od przyjazni niz od sexu :). Do konca roku zostalo niewiele ;) a na nastepny rok bedziesz juz blisko niego :) Powodzenia :D