Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna - brunetka

Co się jada w akademikach?

Polecane posty

Za tydzień idę na studia i się zastanawiam co w akademiku można jeść żeby wyszło tanio i dobrze, ponoć studenckie jedzenie jest tragiczne - nie wierzę w to:)

Gość slovianka
to sie jada, co sie ugotuje Jak bedziesz robiła pieczenie z czosnkiem albo cordon bleu, to też to bedziesz jadła. Studenci najcześciej gotują makaron albo ryz i jedzą to z jakimś sosem.

Gość bm vb
jada sie to co i w domu, normlanie masz kuchnie w akademiku :o

Gość 0000000007
Zadne kuchnie jebane akademickie. W szkolach sa bufety albo stolowki po drodze i tam sa ok obiady.

to zalezy tez od akademika - w niektorych sa kuchnie na 2 pokoje, w innych 1 kuchania na cale pietro - wtedy trzeba ja dzielic ze wszystkimi. tylko pamietaj, ze jak inni poczuja smakowite zapachy to szybko beda goscie:D:D:D

Gość w akademikach
jada sie to co sie upoluje, tzn masz duzy wybor bo albo karaluchy albo szczury a jak dobrze zapolujesz-myszy. mozesz rowniez ale to niezgodne z zasadami wiec nielegalnie zalozyc hodowle pajakow i rowniez piec na ruszcie- masz pelna dowolnosc ale nie polecam pluskiew i rybikow

Gość pierwsza z lewej
pewnie kolejna idzie na studia z glowna mysla, zeby imprezowac i poznawac chlopaczkow. o jejku, ale bedzie sweeeet.

Gość bo dziewczyny sa
żałosnymi istotami. nie wiedziałes?

Idzie z myślą o imprezach może trochę, pozatym mam chłopaka i nic Ci do tego:P

Gość bo dziewczyny sa
tylko go nie zdradz. dziewczyny sa bardziej sklonne do tego.

Gość coolll
chleb smarowany nożem

Jak to co się je? Ja cały tamten rok mieszkałam w akademiku (kuchnia 1 na pietro) i jadłam normalnie. Przywoziłam sobie z domu jedzenie i przygrzewałam, albo normalne rzeczy jak w domu gotowałam, jakiś żurek, kalafiora, kasze gryczaną z warzywami, ryż, makaron szczerze mówiąc rzadko:) Ale nie masz co planować:) Ja tak sobie planowałam co to ja sobie nie bede gotowała:) A ze zwykłego lenistwa, że sie nie chce iść do kuchni i tachac wszystkich rzeczy potrzebnych do przyrządzenia posiłku, to brałam więcej z domu żeby odgrzać, a sama gotowałam sobie nieskomplikowane dania:)

Tak sobie myślę, czy warto taszczyc z domu te wszystkie słoiki z jedzeniem?

Gość grzyby można jeść
ze ścian :)

Gość do katarzyny - brunetki
Cześć Kasia Bardzo podobają mi się brunetki. Ja już jestem dawno po studiach, nie mieszkałem w akademiku. Chciałbym Cię poznać. Oczywiście nie traktuj mojej propozycji jako molestowanie.

Gość hohoho, no nie
hahahahahaha!

Jak sie ma dobry dojazd to warto:) i nietylko w słoikach:) poprostu jak sie nie chce gotować to trzeba z domu brać:) Poza tym mito mama wlepiała i i tak by mnie bez tobołów nie puściła:)

Gość jasne, ze siara
a dlaczego nie restauracje albo stolowki?? daj sobie spokoj z gotowaniem i wozeniem zarcia...

mam chłopaka z małym kutasem

Gość jasne, ze siara
zapewne

Gość bm vb
bo po 1- restauracje sa drogie, po drugie na stolowkach zarcie jest bardzo rozne u mnie akurat sa male porcje i zarcie srednioo dobre- jestem baba i po godzinie jestem juz glodna, ze o moim facecie nie wspomne. poza tym gotowanie wychodzi taniej i mozna gotowac np na 2 dni, albo mrozic.

Trochę do tego akademika mam, bo 270km więc ciężko będzie:)

Gość jasne, ze siara
na stolowkach zazwyczaj jest wybor, nie trzeba codziennie tego samego jesc. a wychodzi 10 zl za obiad.

Gość jasne, ze siara
i co myslisz, ze najlepszy okres w zyciu cie czeka? imprezki, znajomosci, milo spedzony czas, fajni wykladowcy? haha. pora sie obudzic przed najgorszymi czasami.

Gość vi_
w akademykach się tylko pije :)

Gość Dominika SGGW Warszawa
Witam Serdecznie! Bardzo proszę o pomoc... Jestem technologiem żywności. Prowadzę badania na SGGW dotyczące zdrowego i świadomego odżywiania. Bardzo proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety, jest ona anonimowa, a jej wyniki posłużą pracy naukowej. Wypełnienie ankiety zajmuje naprawdę mało czasu. Po jej wypełnieniu koniecznie naciśnij przycisk "Dalej", a potem "Koniec". W innym przypadku ankieta nie będzie zarejestrowana w systemie. Bardzo Dziękuję. Link do ankiety: http://moje-ankiety.pl/respond-1830.html

Gość jasne, ze siara
i dlatego to najgorszy okres w zyciu. tylko takich ludzi poznasz jak ten wyzej. nawet dziewczyny tam takie sa i jeszcze sa z tego dumne.

Dla Ciebie najlepszym okresem w życiu jest czas spędzony na kafe:P dla mnie najlepszym mogą być nawet studia:P