Myszka.., 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 Chipsy.. jakieś 250 kcal. ;( Mam problemy z podjadaniem, utrzymywaniem diety i stworzyłam dla siebie swego rodzaju terapie tu. Może ktoś dołączy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andalusska Napisano Wrzesień 22, 2010 2 kanapki ciemnego pieczywa z masłem i pomidorem małe monte gorący kubek pomidorowa szklanke zupy jarzynowej duszona papryka z poledwicą sopocką i jestem dalej głodna hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dawaj dupy pokis mloda Napisano Wrzesień 22, 2010 nie ma nic gorszego niż wyrzuty sumienia, też się ciągle obwiniałam, aż dostałam skierowanie do psychiatryka , ale w szpitalu powiedzieli, że nie muszę się kłaść bo nikogo nie zmuszają... mniejsza z tym skierowaniem, którym się tak chwalę, mam nadzieję że chipsy dobre były, a napisz o jakim smaku? i ile ważysz na jaki wzrost ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dawaj dupy pokis mloda Napisano Wrzesień 22, 2010 no i dzienne zapotrzebowanie na kalorie to 2000kcal , więc żeby przytyć musiałabyś zjeść ponad 8 paczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pastafarianka reatywacja Napisano Wrzesień 22, 2010 grzybową, grzybowa to zuoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka.., 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 O smaku keczupowym, średnia paczka, 58gramów.... cheetos'y ... Ważę 61 kg na 173 cm. I mam wilczy apetyt, gdy jestem w pracy (zajadam nudę), w domu nie jem wiele, i kalorycznie też nie. Ważyłam już 59, jednak złamalam się. Niby może to mięśnie, bo staram się ćwiczyć.. .Znacie jakąś receptę na wyszczuplenie pupY? Bo uda ok, tylko te pośladki;//// i jeszcze rozstępy po tabletkach..ehhh masakra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podstępna kuciapa Napisano Wrzesień 22, 2010 Wstydze sie, ze dzis nic nie zjadłm. Jestem chora i od rana nie miałam siły wstać z łóżka, a jak wstałam, to zaczęłam wpierdzielać leki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dawaj dupy pokis mloda Napisano Wrzesień 22, 2010 dziewczyno, ale ta waga na ten wzrost jest idealna, więc powinnaś się nie odchudzać , tylko utrzymywać wagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka.., 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 Ja juz sama nie wiem.. nie chcę drastycznie schudnąć, to nie tak.. chcę zdrowo wyglądać, i mieć ładne ciało.. a nie obwisłą dupę;//// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 Mycha, do ćwiczeń przystąp! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka.., 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 Ja chcę ładną pupę;(.. bo jestem nieproporcjonalna, talia osy, mały biust i 92cm w biodrach, łydki tez za tłuste... Znacie jakies ćwiczenia skuteczne?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dawaj dupy pokis mloda Napisano Wrzesień 22, 2010 ja jestem od ciebie wyższa o 3 cm i jak się rok temu zaczęłam odchudzać, a waga spadła mi do 52 kg! z 65 ze stresu, to okres mi się zatrzymał, popadłam w nerwicę i przez to dostałam te skierowanie, o którym wspominałam, nie ma co się odchudzać, jak ma się dobrą wagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 a pewnie, że znacie :P ... nie ma to jak ciężarki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żagnica 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 cegłówkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka.., 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 Wczesniej biegałam, teraz czasu nie mam.. Ćwiczenia wieczorem... Czasami rano.. ale od nich mięśnie mi rosną a tłuszcz z dupy nie schodzi .Co myślicie o orbitrku? Warto kupic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dawaj dupy pokis mloda Napisano Wrzesień 22, 2010 ja tam ćwiczen nie znam, chodzę na taniec brzucha, jeżdżę na rowerze i chodzę na basen, i ważę trochę ponad 60 kg, tyle , że ja proporcjonalna jestem, to jest ok, ty też się na coś zapisz, to utrzymasz wagę i wyrobisz kondycję i przy okazji poprawisz sylwetkę, grunt to dobre odżywianie plus wypoczynek(8 godzin snu) i ćwiczenia fizyczne, zapisz się na coś co polubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pastafarianka reatywacja Napisano Wrzesień 22, 2010 skakanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 Mycha, mięśnie bez dodatniego bilansu nigdy nie rosną, choćby nie wiem co ... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka.., 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 Jem zdrowo i wcale nie mało ,tak myślę. Więc bilans dodatni! A znacie jakies skuteczne cwiczenia które można w zaciszu domowym wykonywać? W skakankę zainwestuję, może wreszcie naucze się porządnie skakać;DDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka.., 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 dziś : 8:00 3 kanapki z miodem, chleb biały 11:00 Jogurt 150kcal 12:00 chipsy 250kcal;/ 14:00 obiad, kurczak w śmietanie z kopytkami I planuje dzis nic już nie jeść:(((( bo dołuje mnie ta dupa.... może wstawię wieczorem zdjecia, jednak mówie od razu, dobrze to nie jest;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chlopak .... Napisano Wrzesień 22, 2010 Nie masz silnej woli. Gdybys dluzej przebywala na diecie, to z czasem juz stracisz ochote na smakolyki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka.., 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 Nigdy za specjalnie nie szalałam za słodyczami. Ostatnio -tragedia.. Ahh ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niunia136 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 ...trzy kazjerki z serem zapiekane w piekarniku . maskaraaa ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka.., 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Ja wczoraj grzeczna, tylko że jadłam ok 19... ostatni posiłek, buuu ale to przez mój rytm dnia;/ Dzis baaaardzo grzeczna ;-) Jak na razie! Widze, że ktoś załapał po co ten temat założyłam ,witam;-) Lubie grzanki, jednak ograniczam.... ;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 300 kcal ? Napisano Wrzesień 24, 2010 2 kawy (4 kcal) jogurt activia z platkami (181 kcal) 2 kromki chrupkiego z serem (87 kcal) czyli 272 kcal mam dziś do dyspozycji jeszcze 28 kcal, czyli dwie marchewki :) i niczego się nie wstydzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka.., 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Haha, przecież to głodówka a nie dieta;P I jak, chudniesz? Masz siłe na cokolwiek? ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagg 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Wstydzę się, że wczoraj zjadłam 2 cheesburgery z McDonalda (600 kcal) :-/ ale wiecie co? Było pycha! :D PS: To była dla mnie mała nagroda za osiągnięcie założonego celu :P Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka.., 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Widzę, ładnie schudłaś;-) Mozna wiedzieć jaka dieta?;> dokładnie... ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagg 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Jadłam mniej: ok. 1300-1500 kcal dziennie (przy aktywnym trybie życia-ćwiczyłam 3-5 razy w tygodniu). Dieta bogata głównie w białko. Jadłam też warzywa (gotowane i surowe). Starałam się jeść regulanie, a 3-4 h przed snem nic już nie jadłam. Piłam ok. 3 l wody dziennie i kawę zastąpiłam zieloną herbatą. Na początku trochę źle się odchudzałam, bo czasem po 16 nic nie jadłam i czułam głód, ale m.in. dzięki kafeterii zrozumiałam jak proawidłowo się odżywiać (np. posłuchałam rady Neit :D "żeby schudnąć trzeba jeść"). Teraz moim celem jest utrzymanie tej wagi i pozbycie się skórki pomarańczowej. Powodzenia życzę tym, którzy się odchudzają. To da się zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dssfsa Napisano Wrzesień 24, 2010 Wstyd mi, że zjadłam chyba z 10 gum do żucia Winterfresh lemon ice. Miałam je ograniczać, ze względu na te wszystkie słodziki i chemiczne dodatki, ale jak już zacznę, to nie mogę się powstrzymać:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach