Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lmnigb76bfnylmop,o

Miesiączka prawie miesiąc

Polecane posty

Gość lmnigb76bfnylmop,o

Cześć, jestem przerażona. Moja miesiączka zaczęła się pierwszego czerwca. Tego dnia również zaczęłam (ponownie po przerwie wakacyjnej :P) dietę proteinową. Już wcześniej ta dieta przedłużyła mi okres z 3-4 dni do tygodnia, ale teraz to już przegięcie. Trwa ona tak długo, w dodatku jest bardzo obfita. Jeszcze do końca poprzedniego tygodnia wstawałam o trzeciej, żeby zmienić podpaskę, bo o tej porze była już pełna. Nie wyrabiam z praniem pościeli i bielizny. W dodatku ostatnio zaczęło mi się straszne zawroty głowy. Czy są spowodowane miesiączką? Jak na razie ginekolog ani żadne badania nie wchodzą w grę (wiadomo, okres). Mam 17 lat, pomocy.

Gość idż do ginekologa!

Gość a jak z okresem ma isc ?

Gość brak okresu
no chyba normalnie.. przeciez czasami z okresem tez sie chodzi i mowi sie co dolega.. to przeciez zwykly lekarz i moze Ci pomoc.. pomimo tego ze masz okres.. bo to nienormalne miec miesiac miesiaczke!!!!!!

Gość A może ma to
związek z dietą?

Gość w górę
no i oglądałam na T&L program o kobiecie, która ostatnią miesiączkę miała przez miesiąc, a potem stała się bezpłodna (choroba jajników) :|

Gość pomocna_dłoń
dziewczyno idz do ginekologa jak najszybciej. ja mialam krwawienie przez 33 dni non stop i poszlam i normalnie mnie zbadal. jak mus to mus. przynajmniej cos Ci poradzi :) i glowa do gory :)

Gość lepiej poczekan
poczekaj aż ci się okres skończy i wtedy idź

Gość jeszcze jakieś opinie?

Po pierwsze nie czekaj aż Ci minie okres tylko zasuwaj do ginekologa, jak jest taka potrzeba to zbada Cię tez podczas krwawienia, wiem ze to trochę krępujące ale uwierz mi da się to przeżyć. Po drugie rzuć tą dietę, to zabójstwo dla organizmu, jeszcze o tym nie słyszałaś, coraz głośniej się o tym mówi. Nie zwlekaj ani z jednym ani z drugim, naprawdę serio Ci radzę.

Gość wretffgvds
jakoś przed wakacjami byłam na tej diecie przez trzy miesiące i wszystko było ok.

Gość jak się żuje palenie?
chcesz wylądować w szpitalu? sądzisz, że takie ubytki krwi niczym nie grożą? organizm nie jest w stanie uzupełnić straty w czasie tak długiego i obfitego krwawienia - natychmiast do lekarza

Gość wretffgvds
no skąd, nie wiedziałam, że mogę mieć duże ubytki w krwi. przez myśl mi to nie przeszło. droga pani, odczuwam te ubytki bardzo wyraźnie - codziennie.

Gość pomocna_dłoń
słuchaj, ja naprawde bylam w takiej sytuacji i poszlam do gina. i po badaniu dal mi od razu skierowanie do szpitala.moze ty nie bedziesz musiala isc ale do ginekologa idz napewno. jak chcesz wiedziec cos wiecej lub masz jakies pytania to pisz gg 25243737

Gość robiłam
i wszystko było super. dodatkowo cholesterol spadł o połowę.

Gość a wcześniej
miałam z nim małe problemy.