Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EusobioPortugal

Czy przeszkadza Wam przeszłość sexualna waszej partnerki? mi tak

Polecane posty

Gość A ja tego nie rozumiem
Mam 23 lata i tylko jednego faceta na koncie. Nawet jezeli chodzi o całowanie. Pewnie nie uwierzycie co. I wcale nie jestem brzydka. Wielu facetów mnie podrywa i oglada sie za mna. Ja jednak umiem sie kochac tylko z milości. Rozstalam sie z facetem pare miesiecy temu i nawet nie mysle zeby z kims w najbliższym czasie uprawiac seks

:) Nigdy nie interesowała mnie przeszłośc seksualna moich partnerek... Interesowałem się raczej ich teraźniejszością seksualną;) A było czasami czym się interesować!!:P Na razie, nie obchodzi mnie niczyja, przeszłość, teraźniejszość i przyszłość seksualna... Pewnie kiedyś się to zmieni, ale jeszcze parę tygodni musi upłynąć...;)

Gość Weronika:)
Hirek ma racje ,kobiety lubieja takie rżniecie tym bardziej skoro piszesz ze uprawiala sex grupowy to jest zdolna bestia:)

Gość Peter 123
to zalezy od czlowieka, ja np bylem prawiczkiem i chciałem dziewicy, i nie owijalem tego w bawelne - to bylo bardzo wazne dla mnie. Spotkalem piekną dziewice i jestesmy szcześliwi, 5 lat razem i nie wiemy co to kryzysy - mamy wrazenie ze czekalismy na siebie ;) Nie potrafiłbym mieć niedziewicy, nie lubie miec po kims , nie szanowałbym takiej kobiety a co tu dopiero mowić o kochaniu

Gość gość
chłopie "twoja" kobieta to nie jest materiał na partnerkę tylko na materac. Posuwaj ją ile chcesz a w tym czasie szukaj porządnej kobiety

Gość gość
jak świat światem kobiety cenią *****czy a faceci cenią dziewice

Gość Silene
Taka dziewczyna to wspaniały materiał na idealną partnerkę, bo: 1/ wyszalała się już, czyli będzie na bank wierna 2/ jest doświadczona seksualnie i otwarta na nowe doznania 3/ jest już stabilna erotycznie, bo świadoma swojej atrakcyjności, ale nie musi jej ani nikomu udowadniać ani sprawdzać 4/ potrafi kochać, bo już miała seks bez miłości, więc teraz czas na uczucie 5/ nie jest kryształowa, więc będzie dla partnera wyrozumiała Jednym słowem partnerka idealna!

Gość gość
lumpeksy są trendy! każdego łacha da się doprać, doprasować i doopa/sować :classic_cool:

Gość gość
Jak chcesz miec ekstra laskę zawsze bedziesz narażony na to " jedna z tych kobiet, ktore jak ida ulica to w myslach kazdego faceta jest ******* przez niego". Jak nie dajesz rady daj sobie spokój z takimi laskami. Ja też mam taką ale zamiast zazdrośnie reagować daje się jej wyżyć seksualnie bo jest mocno niewyżyta. Ja mam przy tym zabawę i ona. Seks jest dla ludzi aco przy niej nabzykam to moje.

Gość Zibi x
zalezy jak traktuje dziewczyne : czy na seks czy na zone . Jak na seks to olewam to, nawet dobrze jak jest wyuzdana, wtedy jest ostre rzenięcie, spuszczma sie do ust ;) natomisat jesli miałaby to być zonka, no to juz tylko dziewica, ja z w******ną sie nie ohajtam ;) wiem, ze bedzie ciezko spotkac dziewice, dlatego korzystam na maxa z zycia ;)

Gość gośćnnnnnnn
faceci, ci co posiedli dziewicę - super, gratulacje, az wam zazdroszcze bycia TYM PIERWSZYM, oby mnie sie udalo tez !!!! jesli spotkam ladną, mądrą dziewice to zakocham sie na zaboj ;)