Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pikny czarny nik dla estetów

wychodz a klamstwa PO

Polecane posty

o proszę okazuje się, że dlug jest większy niż wcześniej nam mowiono, okazuje się, ze zwrost nie byl tak duży jak nam mówiono http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,8411349,1_7__a_nie_1_8_proc__wyniosl_wzrost_PKB_w_2009_roku.html partia rządzi, partia radzi, partia nigdy Cie nie zdradzi plus radykalizm PO - żądają zakazu reklam partyjnych w TV ,w radio i na duzych bilbordach po co? Żeby nie było krytyki. Żeby paria milości, z "najlepszym pijarem' zyla tlusto i mogła se rzadzić bez problemów w postaci opozycji http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8411934,Koniec_partyjnych_reklam_w_telewizji__PO_chce_zakazac.html Dowody z gazety wyborczej, żeby wiarygodnie bylo. LUDZIE ZASTANÓWCIE SIĘ co stworzyliście!!!! Oni zamiast zastanawiać się, co zrobi ć z krajem bedą kombinowac jak utrzymac się na stolkach u żlobu

wyborcy PO, ja wiem jak ciężko jest przyznać się do błędu, że dalo się nabrać na propagandę sztabowców, dlatego sporo potrzebujecie dowodów na nieudolność Waszych sądow o PO... wiem, bo kiedyś sama przez chwilę zaufałam w wyraz twarzy Tuska, bo ma wygląd poczciwca.. Ale nikt nie dostałby się tak wysoko, gdyby nie szczwany spryt. Tusk jest przebiegłym liskiem i na dodatek liskiem chytruskiem, ktory patrzy niestety tylko na siebie, bo lisek w stadzie nie bardzo się odnajduje. może szczwany jest dla rodziny, może szczwany jest dla żądzy wladzy - kto go tam wie... Jarek Kaczyński nie ma rodziny, poza chorą matką, nie ma konta w banku i nie ma samochodu, zależy mu na kraju, ma pomysł na kraj i jest calkowicie oddany SPRAWIE ponieważ jest to dziwne, dla wielu nieosiąglane, to najlepiej go okpić. Gdy się czegoś boisz, najlepiej to obśmiać. Teraz zastanówice się, jak bardzo boi się PO opozycji, ze musi zakazać pokazywania ich spotów w tv??? Żałosni są

a syn Tuska pracuje w Gazecie Wyborczej. Więc nie wmawiajcie mi, ze gw jest obiektywna, bezstronna i sprawiedliwa: MICHAŁ TUSK: Pracuję w Gazecie Wyborczej i lubię tę pracę, bo mogę wpływać na rzeczywistość. Jestem takim lokalnym patriotą. Marzy mi się, aby moje miasto stało się naprawdę dużą, rozpoznawalną metropolią, kierunek: Barcelona. Mam jeszcze dwa marzenia. Chciałbym zarobić kilka milionów, by odrestaurować i przywrócić do życia lokomotywę taki najdłuższy polski parowóz, który teraz stoi bezużytecznie. I mieć dom na Filipinach, taki jak z filmu o Bondzie. Wyspa kosztuje jakieś 700 tys. zł plus wybudowanie domu, czyli jakiś milion. A to taka suma, która w dzisiejszych czasach dla młodego ambitnego człowieka jest osiągalna żródlo: http://www.kobieta.pl/gwiazdy/wywiady/zobacz/artykul/rozklad-jazdy-michala-tuska/sviewpointer/3/ A tu link do jednego z jego artykułów: http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,80202,7000198,Michal_Tusk__To_stadion_dla_Lechii.html

Gość dobrze tak tym idiotom co
wybrali PO za glupote trza placic nie pogadasz sobie bo offermy ni ma:D

Gość ciotka klottka
offerma rzuć miesem

Gość i dobrze ze go nie ma
PO nie wygra

Gość to juz wiadomo o co chodzi
syn Tuska pracuje w Gazecie Wyborczej powaga?

Gość nienawidzę PO
:[

"syn Tuska pracuje w Gazecie Wyborczej powaga?" nieświadomość ludzi naprawdę mnie zdumiewa. ale to tylko dowodzi jak "obietywne" mamy media. wczoraj kolega mnie zapytał czy to prawda że zus emerytury płaci z "funduszu rezerwy demograficznej" który miał być przeznaczony na przyszłość, gdy na emerytury zacznie przechodzić wyż demograficzny. ja mu mówię że oczywiście, już pod koniec ubiegłego roku płacił. to się chłopak zdziwił że "jak to możliwe że o takie sprawie media nie trąbią?" on naprawdę sądził że media głównego nurtu są obiektywne i informują o ważnych rzeczach a nie tuszują nadużycia władzy. teraz tutaj ktoś się dziwi że syn tuska w wyborczej pracuje. no jaja jak berety :D

Gość to już było, nie wróci więcej
Ale to już było i nie wróci więcej. Był PiS, było SLD, był PSL. Jak ktoś mówi że tylko PO kłamie, nie wywiązuje się z obietnic itd. to albo ma amnezję albo jest niepełnosprawny umysłowy. Poprzednicy platformersów zapominają o jednej rzeczy ... stracili władzę nie w wyniku zamachu stany, przewrotu, rewolucji tylko wyborcy powiedzieli Jarkowi, Leszkowi czy Waldkowi "panu już dziękujemy"!!! Nie sprawdzili się, wylecieli ze stołków i po jakiego czorta pchają się znowu. Do tego decydują o naszych podatkach sami ich nie płacąc bo ich pensje nazywają dietami (btw. skoro tak to dlaczego takie tłuściochy :P) i wyciągają ręce po pieniądze utrzymujące przy życiu rzesze ich zauszników zrzeszone w partyjki. Przerażające dla mnie jest brak jakichkolwiek minimalnych kryteriów merytorycznego przygotowania do bycia politykiem ... każdy może nim zostać. To nie jest demokracja, to anarchia!!!

"tylko wyborcy powiedzieli Jarkowi, Leszkowi czy Waldkowi "panu już dziękujemy"!!!" a na co wg ciebie to jest dowód? chyba tylko na głupotę wyborców. teraz zamiast 10 mld deficytu budżetowego mamy 50, rezerwa demograficzna i inne roztrwonione i podwyższone podatki.

w ogóle biorąc pod uwagę wyniki wyborów, czyli komu ci "wspaniali wyborcy mówią TAK" to śmiech mnie ogarnia pusty na myśl że ktokolwiek może to traktować jako jakiekolwiek sensowne kryterium.

"Przerażające dla mnie jest brak jakichkolwiek minimalnych kryteriów merytorycznego przygotowania do bycia politykiem ... każdy może nim zostać. To nie jest demokracja, to anarchia!!! " dlatego np korwin mikke chce zmienić uprawnienia sejmu twierdząc że posłowie tak naprawdę nie są w stanie uchwalić regulaminu pracy pgru a co dopiero mówić o ustawach.

"Przerażające dla mnie jest brak jakichkolwiek minimalnych kryteriów merytorycznego przygotowania do bycia politykiem ... każdy może nim zostać. To nie jest demokracja" ależ to właśnie jest demokracja. :D takie właśnie były jej założenia - żeby naród miał zupełną swobodę wyboru i żeby każdy mógł kandydować. taka ściema, że jest jakaś równość i wolność. :o ale przecież wiadomo, że ktoś kto nie ma kupy forsy na kampanię, nie wystartuje.

Kiedy ofermowaty skończysz pieprzyć o tym deficycie i że kaczka nie robiła długów? Otóż też narobiła, bo przejęła po SLD nadwyżkę budżetową, którą rozwalili i narobili jeszcze długów więc skończ pierdolić jełopie, że tylko Tusk generuje długi.

"Kiedy ofermowaty skończysz pieprzyć o tym deficycie i że kaczka nie robiła długów? Otóż też narobiła, bo przejęła po SLD nadwyżkę budżetową, którą rozwalili i narobili jeszcze długów więc skończ pie**olić jełopie, że tylko Tusk generuje długi." nie ma takiego kłamstwa którego "antykaczyści" by nie rozpowszechniali byle tylko kaczorowi "dokopać". ale tylko się pogrążacie, pajace, bo wystarczy byle wykres deficytu żeby udowodnić że łżecie: http://forsal.pl/artykuly/349928,jak_bardzo_rekordowy_jest_rekordowy_deficyt.html "Analizując finanse publiczne od 1991 roku pod tym kątem, dziura budżetowa w przyszłym roku będzie dopiero na 6. miejscu, po deficytach z lat 1992 oraz 2001-2004 i ex aequo z deficytem z roku 1991." deficyt budżetowy w stosunku do pkb był w roku 2004 prawie najwyższy od 1991 a wy ośmielacie się opowiadać kłamstwa że "sld zostawiło nadwyżkę". bezczelność waszej propagandy po prostu nie ma granic.

A czy kaczka potrafi przyznać się do jakiegokolwiek błędu czy w Twoim mniemaniu wszystko robi idealnie? Może właśnie to są kłamstwa?

a co mnie to obchodzi czy on się potrafi przyznać do błędu? mnie obchodzi dobrze zarządzane państwo, niskie podatki, długi i bezrobocie. i to kaczyński kiedy rządził realizował a tusk realizuje coś zupełnie przeciwnego (choć oczywiście obiecuje 3x15 i w ogóle niestworzone rzeczy). natomiast nie interesuje mnie zupełnie czy kaczyński zostanie buddą czy może raczej zostanie nim tusk, to są ich osobiste sprawy.

Gość to już było, nie wróci więcej
A co rozumiesz pod pojęciem "dobrze zarządzane państwo"???

Gość więcej zyskałby gdyby miał inn
''dobrze zarządzane państwo, niskie podatki, długi i bezrobocie. i to kaczyński kiedy rządził realizował '' tylko, że ludzie kierują się też tym jak dany polityk zachowuje się w różnorakich sytuacjach, niestety u Kaczyńskiego to wychodzi na minus - opinia wielu osób z mojego otoczenia. I tak jeden pominie jakieś tam nadęcie Kaczyńskiego, bo ważniejsze to co realizuje a drugi nie.