Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga_90

Ciąża????

Polecane posty

Gość Aga_90

Hej dziewczyny. mam pytanie. mam ogólem problemy z @. mam ja co miesiąc a czasem bywa ze znika na 3 miesiące i znów sie pojawia. Miałam robione badania i wszystko jest ok. Staramy sie z narzeczonym o dziecko od maja tego roku. Od lipca brałam luteine przez 2 miesiace. pierwszy @ po niej dostałam 6 lipca a nastepny 27 lipca. teraz mamy wrzesien a mnie od 2 tyg mdli mam strasznie obolałe piersi, i widoczne na nich żyły z dnia na dzień coraz więcej sie ich pojawia, strasznie bola mnie krzyża i w dole brzucha, i mam biegunke. 1 test robiłam półtora tyg. temu i wyszedł negatywnie, drugi zrobiłam wczoraj i tez negatywnie, ale ten wczorajszy przed chwila wyrzucałam i zobaczyłam taka bardzo bladziutka druga kreske. Czy Waszym zdaniem to może być ciąża? Bardzo bym sie cieszyła jeżeli by sie okazało ze tam gdzieś w brzuszku jest już nasza dzidzia tylko nie chce sie ujawnic :) Dodam też że cały czas chodzę śpiąca i jak tylko sie położe to zaraz zasypiam. Pozdrawiam serdecznie. P.S. Przepraszam za błędy w tekście jeśli sie pojawiły :)

moim zdaniem jesteś w ciązy bo miałam takie same objawy jak TY,senność,strasznie bolące piersi,biegunka,wiec powtórz test,nie wiem jaki kupujesz ale taki najzwyklejszy jest najlepszy ja chyba robiłam pre-test,oczywiście zrób go rano z porannym moczem jeśli masz dwie kreski(u mnie była jedna widoczna bardzo druga oczywiście duzo bladsza) to biegiem do lekarza i ciesz się ciążą.pozdrawiam