Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość As1979

Facet nagle przestal sie odzywac....CO robic????

Polecane posty

Gość As1979

Czesc....Poznalam faceta. Bylismy w relacji ja (klientka), on(pracownik punktu uslug). Zaczeslismy fajna gadke, duzo smiechu i flirtu...Pod koniec on zaproponowal wyjscie kiedys na drinka i dal mi swoj numer, zebym mogla to przemyslec. Po tygodniu odwazylam sie napisac niezobowiazujacego smsa, on odpisal, az do ustalenia dnia i przyblizonej godziny spotkania (po pracy). To bylo w poniedzialek. W piatek mamy sie spotkac, jest sroda wieczor a on sie jeszcze nie odezwal w sprawie dogrania szczegolow (np. konkretnego miejsca)...Ja wczoraj nie wytrzymalam i wyslalam mu glupie pytanie, ze w zasadzie nie wiem nawet ile ma lat, etc....(moze byc mlodszy)...i cisza....kompletna. Wariuje od tego, nie moge spac w nocy, rece mi drza, nie jem....Co mam robic...?

olej,sam sie odezwie jak bedzie ainteresowany,im mniej starania wykarzesz tym lepiej dla relacji

Gość olek mm
cóz olac go i poszukac sobie innego

Gość skoczyc jest to jedyne
sluszne rozwiazanie :classic_cool:

Gość treszcyzczkaa
Faceci sa inni ni my.My kobiety potrrzebujemy ciaglych zapewnien. A on jesli cche sie spotkac to odewie sie albi wieczorem dzien przed spotkanie lub rano zeby opowic sczegoly. Moj tak robil.Bylismy umowieni na sobote.Caly piatek cisza.Msylalam sobie olal mnie. A w sobote rano 7 sms"Jak ze spotkaniem czzy aktualne, zebym podala mu miejsce i godzine spotkania".Bo nie jest z mojego miasta.

Gość a co zakład
faceci sa po prostu z innego swiata ;)

Gość michasia03
ale jak to nagle? przeciez tak naprawde, z tego co piszesz, on nie zdazyl sie w ogole odezwac!!! wiec jak mogl zaczac nagle milczec?? nie rozumiem. Nie zachowuj sie jak histeryczka, nie wali ci sie kilkuletni zwiazek. to nieznajomy facet, o ktorym nic nie wiesz. Jesli d jutra sie nie odezwie, to odpusc sobie. o ile bedziesz w stanie. 3mka

Gość byłam w podobnej
sytuacji, chciał się spotać, trele srele, był uroczy i czarujący a potem z dnia na dzień przestał się odzywać, zdziwiło mnie to tym bardziej że byliśmy na dalszym etapie znajomości niż wy...faceci sa bardzo dziwni ;/ niestety nic już na to nie poradzimy

Gość lauraaa88
faceci to tchórze, wolą milczeć niż powiedzieć, że nic z tego

Gość As1979
Odpisal dzis....Na moje pytanie o wiek...jest 9 lat mlodszy....No teraz mam niezly problem....Ciesze sie, ze sie odezwal, ale roznica wieku...Nie wiem, on strasznie mnie pociaga, ale nie wiem, czy jest sens w to w ogole isc, czy lepiej zdusic w zarodku...

Gość hccugnv
U nas jest 7 lat roznicy, chociaz myslalam, ze 4.