Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zareczyny_wiek?

Ile lat mialyscie i ile bylyscie z chlopakiem jak wam sie oswiadczyl?

Polecane posty

Gość zareczyny_wiek?

i po ilu byl slub? jestescie z nim nadal??

Gość Anty Mjka TVN
Ja mam 23 za rok oświadczyny za dwa lata ślub, jesteśmy razem 7 lat:)

W moje 19 te urodziny po półtora roku związku . Nie wspominam tego serdecznie bo nie było ani czy wyjdziesz za mnie ani ze kocha tylko że to pierscionek zareczynowy.... oczywiscie związek nie przetrwał

Gość zareczyny_wiek?
czyli od 16 roku zycia? ile lat ma twoj facet?? skad wieszze za rok ci sie oswiadczy??

Gość zareczyny_wiek?
czemu jeszcze bez slubu?? ile lat juz jestescie po zareczynach?? planujecie cos?

Gość OnaOnaNarzeczona
Poznaliśmy się jak miałam 16 lat, pierścionek zaręczynowy podarował mi na 18-nastkę. Teraz mam 21 lat, mój luby 27 ślub jest w 2012 roku.

Gość bardzo młoda...
miałam 16 lat a byliśmy ze sobą 10 m-cy .... oczywiście nie przetrwało... a pierścionek leży na dnie zalewu w Rawie Mazowieckiej

Ja miałam 18 lat byliśmy przed zaręczynami razem 4 miesiące ślub odbył się równo rok po zaręczynach i jesteśmy nadal razem

Gość to po co były zaręczyny
? wydawało mi sie że ślub jest następny po zaręczynach ;)

Gość Anty Mjka TVN
Znamy się od dziecka:) Szalejemy za sobą, super się dogadujemy, spędzamy wszystkie wolne chwile razem po pracy, on nie wyobraża sobie życia beze mnie a ja bez niego, przez 7 lat tyle się już rzeczy wydarzyło,że wiemy,że to jest to:) Były złe chwile też, ciężkie, nawet krótka rozłąka, ale jak po tym wróciliśmy do siebie, to jeszcze bardziej się kochamy:) Oczywiście są ludzie którzy zawsze będą nam wmawiać,że i tak coś się popsuje, albo skąd możemy mieć pweność,że za rok będziemy razem-my to wiemy i robimy wszystko,że by było nam cudownie-każdego dnia, nie wolno popaść w rutynę, nie wolno po ciężkim dniu w pracy złościć się na ukochaną osobę i wiele innych małych rzeczy:)

to po co były zaręczyny -zareczyny byly chyba takie dla mnie ale ja nawet o tym nie myslalam,nie podgadywalam,nie ogladalam pierscionkow

Gość taka jedna małaaa
Zaczęliśmy być razem , jak miałam 18 lat. Zaręczyny były, jak miałam 20. Ślub, jak miałam 22. Dzisiaj mam 28 i dalej jesteśmy razem :)

Gość hannnnnnna
jestessmy 4 lata razemm, zareczyny ponad 3 miesiace temu, ślub za rok, dwa. ja 26 lat mam, on 28 lat.

Gość miaaa777
Mi się oświadczył chłopak jak miałam jakoś 16 lat i to była jakaś masakra. On miał 18 i wydawało mu się, że wie wszystko. A ja zakochana nie umiałam odmówić. Ślub miał być po mojej 18nastce. Nawet wstydziłam się komukolwiek powiedzieć, że to pierścionek zaręczynowy, bo wiedziałam, że mnie wyśmieją, bo kto by to potraktował poważnie? Ja podchodziłam to tego najpoważniej jak potrafiłam i miałam cichą nadzieję, że to przetrwa i nasze plany się spełnią. Takie głupie myślenie. On wielce przekonany, że mnie kocha i ja to ta jedyna po niespełna roku od tych oświadczyn znalazł sobie inną ot tak. Po raz drugi w wieku 22 lat z moim obecnym mężem tym razem była to dojrzała decyzja. Po 3 latach związku a ślub za dwa od przyjęcia oświadczyn