Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maaniaaa

midiana

Polecane posty

zamierzam zaczac brac tabl antykoncepcyjne. to beda moje pierwsze tabletki wiec bardzo sie denerwuje i mam pewne obawy. napiszcie co o nich sadzicie, jak sie po nich czulyscie.?

Nie ma się czego bać. Jedyne o co powinnaś sie martwić to pilnowanie regularnego przyjmowania. W pierwszych miesiącach możesz spodziewać się plamień, ale to mija. Ja już biorę 3 opakowanie i jest ok.

Przytyłam 2 kg, ale nie będę tego zrzucać na tabletki, bo ostatnio zaniedbałam zdrowe odżywianie i jadłam co popadnie. Teraz bedę się bardziej pilnowała.

Gość kasika33
Ja biorę Midianę i jest ok, nie odczułam żadnych skutków ubocznych. Nie pogorszyła mi się cera i nie przytyłam - polecam. Libido tez nie spadło :P

A wczesniej jak sie zabezpieczalas? wazne zeby dobrze dobrac tabletki, proponuje te o malej zawartosci hormonow, mniejsze prawdopodobienstwo wystapienia uciazliwych skutkow ubocznych.

Gość NatashaBedingfield
Dużo na temat róznych środków antykoncepcji jest na stronie wpadka.pl, tam też jest na przykład lista lekarzy którzy bez problemu przepiszą Escapelle, tzn tabletke po, co uważam za bardzo przydatne. Ale wiadomo najlepiej, żeby wpadek nie było, czyli w tym celu stosować tabletki.

Gość Mateusz Glik
Witam, W związku z pytaniam o zwiekszenie wagi przy przyjmowaniu tabletek Midiana, moge poinformowac, ze na podstawie przeprowadzonych badan, nie stwierdzona zwiekszenia sredniej wagi ciala przy okazji przyjmowania tych tabletek. pozdrawiam Mateusz Glik eRzecznik Gedeon Richter Midiana

Gość marta56385093756tt
gdzie najtaniej kupić Midiane we Wrocławiu???