Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten polityk mnie zniewala

Janusz Korwin-Mikke jest wspaniały!

Polecane posty

Dwa razy w tygodniu rozmawia ze swoimi sympatykami na czacie na różne tematy, dzisiejszym tematem jest ateizm www.chat.korwin-mikke.pl koło godziny 20 Który polityk tak poświęca swój czas? On jest geniuszem, niestety wszystko na to wskazuje, że zostanie doceniony dopiero po śmierci, Kocham JKM!

Gość Beatkoman
jest żałosny poza tym strasznie beblocze

Nie. Jest wielkim, wspaniałym czlowiekiem, takim z jajami, a nie tamci z tamtych durnych partyj.

Gość kaczuszka;pp
co go tak gloryfikujesz..moze jestes z upr?? zreszta i tak prawdy nie powiesz...

Nie. Jestem sympatykiem tej partii. Za młody jestem, aby do niej wstąpić. Poza tym za chwilę będzie nowa nazwa Unia Polityki Realnej - Wolność i Praworządność. Wpadnijcie na czata i się przekonajcie. Co wam szkodzi?

Teraz rozmawia, myślisz, że jakby został prezydentem, to nadal by tak robił? Juz to widzę :O Z jego poglądami też się często nie zgadzam, a tego jak je uzasadnia to czasem naprawdę żal słuchać :O

Gość jak dorośniesz to zrozumiesz
jak dorośniesz to zrozumiesz jak to jest nie mieć pieniędzy na pójście do lekaża :D przyszłość to państwo opiekuńcze jak Szwecja i w tym kierunku powinna iść Polska, wszyscy ludzie są równi i powinni mieć równe prawa, przywileje, obowiązki i szanse! jestem sympatyczką SLD i ty też będziesz jak dorośniesz i zrozumiesz jak to jest nie mieć pienizy na posłanie dzieci to prywatnej szkoły

Gość on jest konkretny
a nie "jak wiatr zawieje" . ma kontrowersyjne poglady, ale to moj ulubiony polityk. reszta sie chowa przy nim. bylby dobrym prezydentem.

Beatkoman, kaczuszka;pp, mała czarna88, jak dorośniesz to zrozumiesz Potwierdzacie to co mówią statystyki, 80% ludzi to debile :D gratuluję bycia w grupie większościowej :D 🖐️ dziękuję za to że zabrałem głos, dowidzenia.

Teraz też jest państwo opiekuńcze. Fajnie? Moja mama całe życie płaciła składki i co? Co z tego ma. NIC, same kolejki.

I pewnie dlatego ludzie tacy jak on nie wygrają nigdy. Rządzić będą nadal debile. Demokracja- ojcowizna. MICHNIKOWSZCZYZNA

Gość JKM jest przygłupem
niemożliwie naiwnym szowinistą. Jego się powinno zamkąć w domu bez klamek

jak dorośniesz to zrozumiesz Z jedną rzeczą już żeśmy nawet Szwecję przegonili, prąd mam droższy jak u nich. Poza tym Szwecja niem stała się taka socjalistyczna, długo miała ustrój kapitalistyczny. II Wojna światowa się z nią łagodnie obeszła, ba majątku się dorobili na handlu stalą.

Droga jak dorośniesz to zrozumiesz... może jak TY dorośniesz to zrozumiesz, że te twoje SLD nieróżni się niczym od PiSu, PO czy PSL - to są te same produkty wsadzone tylko w inne opakowania, żebyś naiwnie wierzyła, że masz jakikolwiek wybór. A te twoje ukochane państwo wielkiego brata vel państwo opiekuńcze jest bardzo fajne - w perspektywie obecnych pokoleń. Ciekawe czy tak samo będziesz słodko śpiewać jak za 20 lat poszczególne państwa socjalnego "dobrobytu" UE będą bankrutować, pozostawiając swoimi obywatelom tylko dług. PS: Nie jest zwolennikiem Korwina. Korwin to kolejny Post-ubecki skoorwiel obsadzony przez rząd okrągłego stołu aby skupiać wokół siebie zwolenników wolnego rynku w taki sposób, aby ci ludzie nie zagrażali interesom obecnie rządzącym skoorwielom 🖐️

mała czarna88 To nie dobrze. Jak przedstawiciel mniejszości bardziej rozwinięta intelektualnie od większości mniej rozwiniętej intelektualnie którą z koleji ty reprezntujesz swoją osobą mam prawo do domagania się poszanowania moich praw, przysługujących mi z racji iż jestem przedstawicielem mniejszości bardziej rozwinięta intelektualnie od większości mniej rozwiniętej intelektualnie i domagam sie od żebyć respektowała moje prawa! Masz czuć się poruszona moją krytyką albo spotkamy się w sądzie, oskarżę cię o dyskryminacje mojej osoby reprezentującej mniejszość bardziej rozwiniętą intelektualnie niż większość mniej rozwinięta intelektualnie którą z koleii reprezentuje twoja osoba!

Przepraszam, ale wkradł się błąd w mojej wypowiedzi powyżej. Oto wersja poprawiona: To nie dobrze. Jak przedstawiciel mniejszości bardziej rozwinięta intelektualnie od większości mniej rozwiniętej intelektualnie, którą z koleji ty reprezntujesz swoją osobą, mam prawo do domagania się poszanowania moich praw, przysługujących mi z racji iż jestem przedstawicielem mniejszości bardziej rozwinięta intelektualnie od większości mniej rozwiniętej intelektualnie i domagam się od ciebie żebyś respektowała moje prawa! Masz czuć się poruszona moją krytyką albo spotkamy się w sądzie, oskarżę cię o dyskryminacje mojej osoby reprezentującej mniejszość bardziej rozwiniętą intelektualnie niż większość mniej rozwinięta intelektualnie, którą z koleii reprezentuje twoja osoba!

Gość Euzebiusz Kataliński
Haha, wszyscy mają być równi? Przestępca ma być tak samo traktowany jak człowiek, który nigdy nie popełnił wykroczeń? Bezrobotny menel tak samo jak pracujący człowiek? ZERO RÓWNOŚCI, KAŻDEMU TYLE ILE MU SIĘ NALEŻY. A nie powtarzanie pustych sloganów dziwnych ideologii, komunistycznych, socjalistycznych, masońskich czy jakich.

ten ostatni niedziel w Twojej wypowiedzi wciąż są błędy w tym jeden naprawdę ośmieszający kogoś na takim poziomie rozwoju intelektualnego :O

Co do równości to i owszem, wszyscy powinni być równi... ALE RÓWNI WOBEC PRAWA, a nie jakiejś abstrakcyjnie pojmowanej równości społecznej. Równość wobec prawa wyklucza równość społeczność...

Ja nie chcę równości społecznej, bo społeczeństwo jest podzielone i składa się z różnych warstw społecznych! Chcę równości względem prawa, na przykład nieprzekupionych rozpraw sądowych.

Prawo wynikałoby z etyki, a nie etyka z prawa, czyli nie byłoby biurokracji. Ech, utopia!

Gość a ja teraz pojadę po bandzie
Nom... To tylko wynika z rozpierdziuchy moralnej w polskiej polityce. Jeszcze w okresie międzywojennym był taki Dmowski, teraz jest Mikke, ale albo fałszują te wyniki wyborów albo ludzie faktycznie są już ogłupieni i głosują na tych Komorowskich, Kaczyńskich czy Napieralskich.

Gość eddie murphy
nie wiemy, czy jest uczciwy. ale dobrze argumentuje swoje poglądy, które są raczej niezmienne (nie wiem na pewno to nie mówię). np. komorowski jak przemawia to jest to tak sztuczne że aż razi w oczy. to już wolę fanatycznego kaczyńskiego - on jest naprawdę fanatyczny, a komorowski pozuje na takiego uczciwego ojca rodzinki. napieralski z kolei ma straszne wg mnie poglądy. chociaż nie mówię, że korwin mi odpowiada w 100%, to wg mnie jest jedynym sensownym politykiem wśród tej czwórki

Właśnie z tym argumentowaniem to bym sie nie zgodziła :O Wprawdzie ja nie znam jego poglądów zbyt dobrze, ale czytałam i oglądałam jego argumentowanie za karą śmierci i chłosty i to było jak dla mnie słabe i naiwne

Gość stara pierdoła
Korwin ma największy problem ze swoim PR. Być może jest za bardzo bezkompromisowy w swoich poglądach. Natomiast jego poglądy są wspaniałe i to na tyle, że nigdy nie wygra żadnych wyborów. Niestety większość to tłuszcza w rodzaju "jak dorośniesz to zrozumiesz" czyli miernie, biernie i wiernie. howk - stara pierdoła rzekł