Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanka ale lipa

zachowalam sie głupio? wcale nie!

Polecane posty

Gość hanka ale lipa

Otóż miesiąc temu poznałam fantastycznego faceta. Były randki, rozmowy, telefony, wycieczki... jednym słowem super. Postanowiłam przedstawić go znajomkom i zaprosiłam go do klubu. Wszystko fajnie, muzyka, taniec, alkohol... No własnie. Troche wypilismy, znajomki tanczyli a my siedzielismy we dwoje w takiej bajeranckiej loży. No bo my zawsze wykupujemy loże bo potem człowiek musi stać jak ten wieśniak, albo miejsce nam kradną. No i siedzielismy tam i on mi mówił takie piękne rzeczy, ze nigdy sie tak nie czuł i w ogóle. No i zaczął mnie macać trochę a ja jego. No i wiadomo, że mu stanął i on mi mówi "on chce czegos wiecej" i sie zasmiał no to nie wiem jak to sie stało ale poszlismy do toalety i ja sie troche stydziłam ale pozwoliłam mu zrobic sobie palcówkę a jego doprowadziłam do wytrysku ręką. No i chwile potem jeszcz ewypilismy po drinie i sie rozstalismy, poszlismy do swoich domów. I mi wysłał smsa "on chce jeszcze wiecej". No i ja wiem, że facetowi trzeba dogodzić zeby mnie nie zostawił i moze nawet zrobiłabym mu dobrze ustami, ale mam od 2 miesiecy aparat na zeby i boje się, że mogę nim uszkodzić członka. No i w ogóle chyba za krótko sie znamy. Opowiedziałam wszystko koleżance a ona mi mówi ze zachowalam sie głupio bo albo było mu nic nie robic albo od razu póść na całośc bo tak to on tylko sie zniecheci bo pomysli ze jestem słaba w te klocki. A ja myślę ze jestem niezła tylko na razie nie chciałam mu dawac wszystkliego naraz. A wg Was tez nierozsadnie sie zachowalam?

Gość pipipipipipipipiipipi
OMG!!!

1. ile masz lat? 2. moim zdaniem gosciu nie potrafi sie zachowac

Gość pipipipipipipipiipipi
albo baby mają tak najebane w garze albo to prowokacja

Gość hanka ale lipa
ja wiem, ze faceci lubia szybko zaczac "bliskie" kontakty, no ale czyzby nie za szybko? i co ma do rzeczy mój wiek?

a chocby to ,ze po tym jak i co piszesz smiem twierdzic .ze jestes co najwyzej w III klasie gimnazjum

Gość hanka ale lipa
jestem młoda i nie szukam faceta na siłe. ten był wspaniały. przechodzi mi przez mysl, ze potraktowal mnie jak przedmiot ale nie dopuszczam tego do siebie, bo wiem ze faceci tak maja. ze dla nich seks to wazna sprawa. nie jestem jakas dziewica ale inaczej bym to rozegrała... a kolezanka mowi, ze reka to on sam sobie moze zrobic i predzej czy pozniej ode mnie ucieknie.

Gość hanka ale lipa
ej no nie... ja gimnazjum mam juz za soba. teraz mam 22 lata

Gość hanka ale lipa
no i ja mu odpisałam na tego smsa, ze "nie kazdy od razu ma to, czego chce. całuje" od tej sytuacji mineło kilka dni i juz konkretnie o tym nie gadamy. tylko te jego krepujace komentarze "ale masz slodka cipeczke, oblizalem paluszki to wiem" i takie tam. czuje sie zażenowana ale jednoczesnie troche mnie to kreci.

wiesz co.. jak na 22 lata to masz troche malo rozumku... poza tym twoj koles reprezentuje soba bardzo niski poziom. w zyciu nie powiedzialbym kobiecie w nachalny sposob ,ze chce ja przeleciec a potem wypisywalbym ,ze oblizalem palce ktore jej wsadzilem. jak widzisz nie wszyscy facecoi sa takimi dupkami jak ten twoj.... pewnie to jakis blokers albo dres....zenada

Gość hanka ale lipa
nie jest dresem ani innym debilem. Normalny facet, studiuje farmacje. Ot taki sobie koles. dla mnie wyjatkowy... a teraz zle sie przez niego czuje:( i wez mnie nie obrazaj! niby czemu mam mało rozumu? przeciez nie dałam sie przeleciec!!!

Gość malinka201
o kuurwa111 nie dałam sie przeleciec.. zal.pl

Gość malinka201
ja pierdolee... jestes zwykła szmata.. Żadna szanujaca sie dziewczyna nie idzie z pierwszym lepszym facetem do kibla na palcówke... Widze ze masz rozum w gaciach a nie w głowie...

Skoro już przeczytałam te głupoty, to wklejam mój ulubiony fragment: "No i ja wiem, że facetowi trzeba dogodzić zeby mnie nie zostawił i moze nawet zrobiłabym mu dobrze ustami, ale mam od 2 miesiecy aparat na zeby i boje się, że mogę nim uszkodzić członka. No i w ogóle chyba za krótko sie znamy."

Gość malinka201
hakuna- ten fragment to totalny hit haha:)

Gość malinka201
za krótko sie znamy na loda ale na palcówke godzina znajomosci zupełnie wystarczy:)

je pier... ze akurat byla okazja to facet chcial sobie skorzystac suka da pies wezmie a pozniej papa;) jestes zdecydowanie za latwa

Gość hanka ale lipa
ejjjj ale nauczcie sie czytac. spotykamy sie miesiac. nie znalam go od godziny...

Gość hanka ale lipa
no i nie rozumiem oburzenia co do aparatu. Wyobraźcie sobie sytuację, jeśli hipotetycznie zrobiłabym mu loda. Jest już fajnie a tu sruuu metalem po skórze. Miłe? chyba nie bardzo...:O

Gość hanka ale lipa
jarecka spierdalaj nieudacznico zyciowa

Gość djegjn
jakbyś się szanowała to byś nie poszła z goście do KIBLA na palcówe..

nieudacznica to ty jestes skoro myslisz ze trzeba facetowi dac zeby cie nie zostawil!!!

Gość jeszszcze jeden i jeszsze raz
sto lat sto lat niech zyje nam!

Gość hanka ale lipa
i mówi to osoba która w 95 procentach uprawia seks ze swoim facetem, zeby jemu było dobrze? heh czy aby na pewno? moze robisz to dlatego zeby Cie nie zostawił?