Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanka ale lipa

zachowalam sie głupio? wcale nie!

Polecane posty

zwiazek i seks z facetem z ktorym sie jest 2 lata to co innego niz palcowki i lody po miesiacu znajomosci

Gość hanka ale lipa
ale żalenie sie na forum ze sie to robi z musu i jednoczesne krytykowanie kogos... no no no.... nieładnie

Gość hanka ale lipa
a zreszta co? ja tego loda zrobilam? rozumiem, ze Ty po 2 latach powiedzialas. "kochanie! bedziemy kopulowac". i teraz sie zmuszasz jak ostatnia idiotka. jestes 3 lata młodsza poza tym, wiec masz inne nastawienie.

Gość hanka ale lipa
20:44 [zgłoś do usunięcia] jarecka to moze kobiety ? szczerze ci powiem ze ja tez nie mam ochoty na seks z moim facetem robie to w 95 procentach dlatego zeby jemu bylo dobrze o!

Gość hanka ale lipa
jarecka mi niestety odrazu czasami placze bez powodu, samam nie wiem dlaczego dzisiaj tez plakalam ale to przez faceta to chyba przez nich mam tak zryta psychike dzisiaj mi powiedzil ze nie wie czy ktokolwiek chcial by ze mna byc jarecka tez tak ma tylko nie okazuje tego na zewnatrz nikt by sie nie spodziewal po mnie tego bo to ukrwam ale kiedy jestem sama mam strasznego dola czuje ze nie radze sobie z zyciem i nigdy nie poradze ja rozumiem problemy ale skoro wyzwalas od dziwek w oparciu o moj temat, tak ja nazywam Cie nieudacznica ze wzgledu na Twoje posty. I co? fajnie tak ponizej pasa?

ok wzielas sobie tylko te posty na wyrywki a czytalas wszystkie?? mialam dola i chcialm sie wygadac poprostu

Gość hanka ale lipa
pewno ze czytałam, kafe to moja pasja :classic_cool: tak jak zakładanie provo :classic_cool:

Gość hanka ale lipa
ale nikt mi juz nie chce odpisywac :( chyba wiecej odpowiedzi bylo na tematy typu "jem kupe" glena b

Gość Jaaa to bym
kolezanke zmienila, to co zrobilas to twoja sprawa i tyle nie chcialas sie spieszyc ok, czy to bylo w kiblu czy w lesie nie ma to znaczenia czasem sie dzieja rozne niespodziewane rzeczy... ale z drugiej strony jak gosciu bedzie napieral to uwazam ze to nie jest wporzadku bo ewidentnie znaczy ze zalezy mu na czyms innym tak, nie oszukujmy sie dlatego wiesz badz ostrozna zeby pozniej nie bylo glupich rozczarowan ;]

Gość pepis
jestem facetem i wiem co chce zrobić

Gość tekst rewelacja
tekst "nie jestem jakąś tam dziewicą" mnie rozjebał centralnie :D no dziewicą widać, że nie jesteś, za to głupia jak but

Gość hanka ale lipa
Jaaa to bym - jestes kochana :) ale ja juz sie przyznałam, ze to provo. beda ulepszone,obiecuje :classic_cool:

Gość hanka ale lipa
jarecka... dobra dobra z nudów? z nudów to cho w tysiaca pograc :D