Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxmileczkaxxx

czarne wlosy

Polecane posty

Gość xxxmileczkaxxx

dziewczyny! mam czarne wlosy juz kilka lat. bardzo chcialabym zmienic swoj kolorek i mysle o tym aby sciagnac kolor i zrobic brazowe. troche sie boje ze nie wyjdzie, albo ze mi wlosy wypadna itp. itd. czy ktoras z was tak robila ? prosze o rady :)

Gość Natka87
powodzenia

Gość xxxmileczkaxxx
Musisz posmarować je wcześniej kupskiem, tylko pamiętaj o odpowiedni kolorze gówna. Jak na czarno to czarny kał, jak na brązowo to brązowy.

Gość xxxmileczkaxxx
oczywiscie sama sie nie podejme tego zabiegu hehe tylko u fryzjera, ale i tak sie boje troche

Gość xxxmileczkaxxx
skad tacy ludzie sie biora ... dzieci

Gość Natka87
też pare lat farbowalam wlosy na czarno, w zasadzie od 16. Znudzilo mi sie, a ze mialam dlugie wlosy, i odrosty byly bardzo widoczne (ponad 10cm), tez chcialam kolor sciagnac. Umowilam sie w salonie Ellnet, czy jak to sie pisze, na sciagniecie i ew. zmiana koloru na braz, ale pani nie chciala sie tego podjac, bo bala sie o stan moich wlosow, stwierdzila ze cudow nie ma, i chyba ze na wlasne ryzyko,ale z drugiej strony, po co mam placic tyle pieniedzy a potem plakac, ze wlosy sa zniszczone. wiec zrezygnowalam

Ja sciagalam kolor(dekoloryzacja) z ciemnego brazu do bladu czyli zabieg bardziej inwazyjny...Wlosy bardzo mi sie zniszczyly ze slicznych i blyszczacych mam polamane,zolte i sianowate chociaz od zabiegu minelo ponad pol roku..Z czarnych na braz nie jest tak bardzo inwazjne wystarczy ze zmyja Ci kolr do rudego-w sumie tyle ile sie da a tego ze ladnie zejdzie kolor zagwarantowac Ci nie moga...Braz to nie blond wiec nie powinno byc zle,zalezy tez jaka farba robilas wlosy..

Gość xxxmileczkaxxx
moze nie bedzie tak zle, roznymi farbami malowalam, naprawde prawie wszystkimi firmami. :)

Gość kaszubkaa
Jest taka możliwośc(znam to z autopsji) Sciąganie koloru(preparatem z cytryny) a potem nałozenie nowego koloru.W żadnym wypadku hemicznie