Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość batory58

POZNAJ LESBĘ - PORADNIK

Polecane posty

Gość batory58

Proponuję utworzyć poradnik jak poznać na ulicy lesbę. Moje punkty: 1. Ociężałe ruchy. Gdy taka chodzi stąpa ciężko piętami, trzaska drzwiami, wali łapą w wyłącznik od światła. 2. Lesba często wybiera sobie na partnera mężczyznę aby na nim żerować - dlatego lesby często mają bogatych partnerów (większość swingersów jest bogata - a tam 100% lesby)

Gość sommersby
1. mają dziwne twarze, nawet jeśli mają długie włosy to widać, że coś z nimi nie tak 2. mają inny wzrok niż reszta dziewczyn, taki chory, zamyślony, smutny\ 3. najczęściej są słabo umalowane albo w ogóle

Gość yeti22
ale pół-lesby się malują - widziałem na zbiorniku zdjęcia to pół-lesby są całkiem spoko chociaż w rzeczywistości jeżeli kobieta pozwoliła się macać innej, a tym bardziej lizać to jest 100% lesbą.

Gość yeti22
a ty facet1777 to co gej czy lesba bo się czepiasz autora fajnego tematu

Gość yeti22
punkt 1 - 100% bym przyznał rację punkt 2 - chyba mało jest kobiet swingerek które chodzą na takie party tylko po to aby zabawiać się wyłącznie z mężczyznami lub w trójkątach tylko z 2 mężczyznami. Nie byłem ale wydaje mi się że tam dużo lesbijek jest bo widziałem zdjęcia, jak np. 2 panny się dotykały albo razem robiły komuś loda

yeti22 jaki kurwa yeti to przecież batory 58 pod innym pomarańczem poznaję po głupiźnie posta

Gość smierc dzzziiiwwwkkkaaa
Kurwa jaki poradnik? Lesba moze byc kazda kobieta i nie ma znaczenia jak wyglada, jak sie maluje czy jak sie ubiera. Dzieci do szkoly!!!!!!!!

Gość yeti22
ważne jest żeby umieć rozpoznać lesbę na ulicy - tak na pewno nie ustąpisz takiej miejsca w autobusie.

Gość sommersby
co ty gadasz, yeti? :)

Gość yeti22
a co byś ustąpił lesbie miejsce jak normalnej kobiecie? Chyba cię pogieło.

Gość sommersby
gadasz pierdoły, nie da się tego poznać. to znaczy dziadkom też nie ustępować bo może to były pedały w młodości?

Gość yeti22
starej lesbie można ustąpić ze względu na wiek ale nie młodym przecież bo to hańba jak byś gejowi ustępował