Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxyyyyyyyyyyyyzzzzzzzzzzz

Dzisiaj taksówkarz mnie poprosił o nr

Polecane posty

i mu go podałam mimo ,że mam chłopaka. ale przystojny był.. zdarzały się różne gadki ,komplementy taksówkarzy ,ale jeszcze żaden taksówkarz się nie odważył o nr poprosić więc się zdziwiłam trochę. Napisała do mnie ,że ładnie wyglądałam itd.. wogóle facet mnie kręci muszę przyznać. a mój facet .. no cóż kocham go ,ale już dawno się zastanawiałam czy coś z tego będzie na dłuższą mete czy nie bo często sie kłocimy nie raz. utrzymywałybyście tą znajomosć?

Gość michasiexxxx
moim zdaniem twoj chlopak powinien cie rzucic za to ze rozdajesz na prawo i lewo nr. jestes niewierna i nie zaslugujesz na milosc tylko na szybki sex z kazdym gosciem od taxi ;/

Nie łudź się, podwiózł Cię i jedyne, o co mu teraz chodzi, to skorzystać z Twojej podwózki w rewanżu, gdy będzie w potrzebie :D

nie jestem nie wierna.. ale jakbym się zamykała na inne znajomosci to może bym nie poznała nawet obecnego faceta , a jak go poznalam byłam z innym. ale nie zdradzałam mojego byłego bo jak zdecydowałam ,że chce być z obecnym to zerwalam z bylym

Dlaczego śmieszna? poprostu nie jest idealnie , nie zawsze nam sie układa.. więc sobie myslę ,że jak zacznę się spotykać z Marcinem czyli tym taksowkarzem to zobaczę jaki on jest ,jak nam sie rozmawia itd. nie będę z nim od razu szła do łożka.. Czasem obcy faceci mnie proszą o nr ,ale mało który jest tak przystojny jak ten był..I wydaje sie inteligentny w rozmowie