Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iNa xd

pomóżcie Lasski :)

Polecane posty

Gość iNa xd

Hej :) Dwa lata temu zaczęłam pisać z takim jednym kolesiem. Na początku to wisiało mi to... Później tak wyszło, że pisaliśmy codziennie ;))) Spotkaliąmy się pare razy i wgl .. było miło ;D Kiedyś zapytał mi się czy chce z nim chodzić.. ja to wzięłam na żarty i do niego bez jaj ;p xd coś w tym stylu. Pisaliśmy nadal .. ;p On po jakimś czasie znowu zapytał się czy bd z nim chodzić. Pamiętam napisał mi: '' A chciałabyś być moim aniołkiem'' ? A ja głupia idiotka że to na żarty. ! Pisałam z nim jakiś czas jeszcze, ale już było to samo. I Później wgl nie pisaliśmy. Nic kompletnie. A ja cały czas myślalałm o nim ... i zdałam sobie sprawę, że mi na nim zależy. Na pisał do mnie raz na jakieś dwa miesiące ''' co tam ? '' xd w maju spotkalam go na imprezie i podszedl pogadal ;d no i jakoś tak wyszło, że byłam z nim pod koniec imprezy... w sumie na drugi dzień też. Później widywałam go na wakacyjnych imprezach ... ale nasze rozmowy wyglądały tylko : hej, cześć. ! xddd Zdałam sobie sprawę, że jest dla mnie ważny. ALe mu chyba już przeszłooo :(((((( CO mam robić ?? POmóżcie mi proszę ;*

Gość no jak co
zapytaj go gdzie cie zaprosi na randke

Gość I JUZ PO
kogo to?

Gość iNa xd
Yyy .. tzn że co ... dać sobie spokój ?

Gość *gejsza*
jak Ci na nim zależy to nie odpuszczaj go walcz o niego, napewno mu nie przeszło tylko myśli że Ty nie chcesz i nie narzuca Ci się już. napisz do niego zapytaj co tam słychać i czy może się spotkamy żeby poroznawiać

Gość iNa xd
Pisałam co tam ? to mi odpisał, a nudy ;/ właśnie nie wiem co teraz .. jak go rozkręcić ?

Gość *gejsza*
to napisz mu że Tobie też się nudzi i zaproponuj że może gdzieś wyskoczycie razem

Gość DiscoDiva
tak, kobietom zawsze zaczyna zależeć, kiedy facet straci już nimi zainteresowanie. wtedy się szybciutko przebudzamy i pytamy na kafe, jak go odzyskać :P a czemu wtedy go nie chciałaś?? miłe było to zainteresowanie Tobą, fajnie tak połechtać swoje ego, ale żeby coś więcej to niekoniecznie....

Gość iNa xd
ta .. zauważyłam xd Nie, że nie chciałam ;) Po prostu nie zdawałam sobie sprawy, że jest dla mnie ważny ! Później to on znalazł sobie dziewczynę.. xd Ale w wakacje zerwali ;p Ehh...

Gość DiscoDiva
jak zerwali to dalej masz szansę :D teraz Ty musisz się starać o niego, innej opcji nie widzę :) pokaż, że Ci zależy kochana

Gość iNa xd
ta... tylko, że on teraz traktuje mnie jako koleżanke ;/ i nie zależy mu ;/