Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
szalona osiemnastka.

mam chlopaka od 1,5 roku i mysle o innym

Polecane posty

Muszę się wygadać. Mam chlopaka a w głowie mi tamten, probowalam zapomniec nie da rady. To nie jest tak ze tamtego kocham czy cos po prostu mi sie podoba ma cos w sobie co nie pozwala mi zapomniec o nim. Kiedy się poznaliśmy od razu się sobie spodobaliśmy na drugi dzien napisal do mnie... od tamtej pory utrzymywalismy kontakt nie chcialam sie z nim spotkac bo sie balam (nie wiem totalna glupota) nasze kontakty sie urwaly mial w miedzy czasie dziewczyne ja znalazlam chlopaka. On rozstał się ze swoją bo sie im nie ukladalo ja w moim zwiazku tez mialam kryzys znowu zaczelismy pisac.... ale ja mialam nadal chlopaka... w tajemnicy pisalalam smsy, ten chlopak probowal naprawic to co sie zepsóło miedzy nami lecz ja mialam chlopaka ciagle i nic z tego nie wyszlo mimo ze chcialam z nim sprobować. zawsze mi powtarzal ze czuje do mnie sentyment jak do zadnej innej i zawsze bede dla niego ważna i wierzy ze kiedys bedziemy razem. A teraz... mijamy się. czasem czesc sobie powiemy... to tak boli gdy widze go na przerwie a nie moge podejsc porozmawiac a chcialabym... moj chlopak nie pozwala mi na kontakt z nim. Zakazany owoc najlepiej smakuje moze cos w tym jest... dzisiaj tylko usmiechnął się do mnie na przerwie... ale juz do mnie nic nie czuje minął rok... ehhhh :( smutno mi :( dzieki za przeczytanie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować