Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubeq123

Zakochalem sie

Polecane posty

Gość Kubeq123

Zakochalem sie w dziewczynie wspanialej. Swiata po za nia nie wiedze, gadamy ale ona pewnie mysli ze jestem tylko jej kolega. Co zrobic, zeby to ona np. zaczynala do mnie pisac, zagadywac, interesowac sie mna itp. Sni mi sie po nocach, ale czesto mam mysli ze nic z tego nie bedzie z mojej winy i probuje dac sobie spokoj, jedna zaraz mowie sobie ze powalcze bo co mi szkodzi. Prosze o rady.

Gość tak mi sie wymcknęło ohh
walcz!

Gość Kubeq123
Ale jak... :(

Gość zacznij od fajnego spotkania
:-)

Gość Kubeq123
Boje sie ze ja zraze i klops. A spotkanie jakby przegiegac mialo? Jestem niesmialy, nie wiedzialbym o czym gadac i trema by mnie zjadla.

Gość a ile mASZ LATTTTTTTTT

zacznij ja powoli olewac, ze niby czasu teraz nie masz ze gdzies wychodzisz... one tak maja zobaczysz jaka zazdrosna sie zrobi, no i jak olewasz dziewczyne to ona walczy o swoje zainteresowanie :) pozdrawiam i napewno wypali powodzenia

Gość Kubeq123
16. Ona nie leci na pieniadze, wiem, bo sie o tym przekonalem.

Gość Kubeq123
@Judge Ale ona do mnie sama nie pisze, ja musze.. :/

Gość jeszszcze jeden i jeszsze raz
sto lat sto lat niech zyje nam!

Gość DiscoDiva
widzisz z kobietami jest tak, że to cholerne księżniczki są i raczej nie masz co liczyć na jej zainteresowanie i inicjatywę, tym bardziej, jeśli traktuje Cię wyłącznie jako kumpla. jak chcesz z nią być musisz sam się starać, co Ci pewnie dość szybko bokiem wyjdzie i w pewnym momencie wypalisz coś w zdenerwowaniu i wtedy albo szlag wszystko trafi albo ona w końcu na oczy przejrzy i zobaczy w Tobie faceta dla siebie. tylko czy Ty jeszcze wtedy będziesz ją chciał??

Gość ouitydfr5ygh6v5ycxcefghin
nie daj temy o tak.odejsc...warto zawalczyc jesli czujesz ze jest to silne uczucie a nie tylko chwilowe zauroczenie...stary wymysl cos, umów sie, badz tam gdzie ona, spędz z nia jakis czas, zawsze cos sie znajdzie:) idzicie do kina-moze to troche staroswickie, ale nie eiwm co ta dziewczyna lubi...rozmawiaj o wszystkim, zainteresuj ja soba, usmiechaj sie

Gość zacznij od fajnego spotkania
zagadaj np. o filmavh i zapytaj sie o kino

Gość Kubeq123
oboje mamy po 12 lat chce jom wyroochać

Gość Kubeq123
Dziekuje za porady. bede ja chcial w kazdej sytuacji, bo przechodzilem takie jakby proby, ze ona sie spotykala z innymi, ja to widzialem, troche wkurzony bylem, ale ciagle to samo do niej czuje. I jeszcze jedno, po ostatnim zwiazku ma niehcec do facetow... :/

Gość Kubeq123
Tam wyzej to podszyw.

Gość DiscoDiva
hmm, skoro ma uraz, to na razie bądź dla niej przyjacielem i podrasuj troszkę męski wizerunek w jej oczach :) wtedy może nie będzie myślała, że każdy facet to świnia ;) tylko nie przesadź z tą przyjaźnią i od czasu do czasu daj jej do zrozumienia, że z Twojej strony to coś więcej. inaczej na zawsze pozostaniesz super kumplem i nikim więcej. nie chcesz chyba sytuacji typu np. za 10 lat zadzwoni do Ciebie i poprosi "czy mógłbyś popilnować dzieci, bo wybieramy się z Misiem na imieniny do znajomych, opiekunka zachorowała i nie mamy z kim ich zostawić" :P

Gość Kubeq123
Podsumowujac: spamowac jej na gg? (nie wkurzy to jej)? umowic sie i cos jeszcze?

Gość to ona się z nim spotyka?
ktoś dobrze radzi zacznijcie rozmowe o filmie, ze teraz cos tam fajnego dają i spontanicznie jej zaproponuj że może się przejdzie z tobą kiedyś (tak żeby się nie wystraszyła od razu) a jak ona powie ok, to ty za kilka dni się przypomnij "i co z naszym kinem"??

Gość Kubeq123
A inne miejsce niz kino?

Gość DiscoDiva
masz jakieś fajne, ulubione miejsce? takie, które chciałbyś jej pokazać? jak będzie kiedyś np zdołowana możesz jej zaproponować mały wypad właśnie w takie miłe miejsce, powiedz jej coś w stylu "chyba masz kiepski humor, znam super miejsce, które zawsze pomaga mi się rozchmurzyć. chodź, zabiorę Cię tam, zobaczysz od razu lepiej się poczujesz". a przy okazji zobaczy, że nie jesteś nudziarzem, nie siedzisz tylko w domu czy z kumplami na piwie po pracy/szkole i wychodzisz z ciekawymi propozycjami :)

Gość Twoje Szczęście...
co masz do kina? ja też uważam, że to dobry pomysł. Ale przecież można pójść na rower, bilard, tenis, pobiegć, na spacer, do restauracji, na kawe, deser, zoo, kręgle, festyn, biblioteka...

Gość Twoje Szczęście...
whow Diva! aż otworzyłam usta z wrażenia - dobre:)

Gość Kubeq123
Mam takie miejsce, ale troche daleko od jej domu.

Gość Kubeq123
Nie mam kina w miescie, w tym rzecz :)

Kubeq123: zrób tak, żeby o Tobie myślała... np. zaproponuj wyjście (powiedzmy na termin za kilka dni od daty propozycji), ale powiedz że to gdzie ją zabierzesz będzie niespodzianką. Wtedy ona będzie się gryzła i będzie czekać z niecierpliwością.