Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubeq123

Zakochalem sie

Polecane posty

i jak DiscoDiva :) (w ogóle można na tym forum edytować posty? bo nie zoczyłem takiej opcji)

Gość Kubeq123
Na pierwszym spotkaniu sam spacer, a na drugim kolacja czy cos? Bo tak mi reale radzili, zeby na pierwszym spotkaniu nic nie kupowac bo bedzie ze mna dla kasy.

Gość DiscoDiva
Twoje Szczęście dzięki :) hmm, to może napisz co jest u Was w mieście, będzie łatwiej coś Ci podsunąć, bo tak to można do rana kombinować i nie trafić ;)

Gość DiscoDiva
o takiej opcji jak edycja niestety zapomniano :P

Jeśli chcesz to jej postaw coś, ale raczej niewielkiego i niedrogiego, bo inaczej może pomyśleć, że chcesz ją kupić. Tylko nie przyjdź czasem z kwiatami, to zostaw na czasy jak będziecie poważnie "randkować".

Gość Kubeq123
Pizzerie, kawiarnie, fajne miejsca na spacerki. To zadupie nie ma duzo rzeczy.

Fajne miejsce na spacerek brzmi w sam raz na pierwsze spotkanie, potem możecie rozgrzać się ciepłą herbatą w kawiarni :)

Gość Kubeq123
I meliny.

Gość Kubeq123
Mam taka fajna miejscowke z kolegami, ale dla kobiety moze byc za brudna. Wiele rzeczy tam przezylem, moglbym wiele opowiedziec.

Gość DiscoDiva
ooo, te fajne miejsca na spacerki to może być całkiem ciekawe :) byle niezbyt często, czasem zaproponuj również wyjście na pizzę czy coś słodkiego, bo jeszcze pomyśli, że skąpisz kasy, a każda dziewczyna, nie ma co kryć:P, lubi kiedy chłopak czasem na coś się szarpnie. oczywiście bez przesady, bo wtedy z kolei pomyśli tak, jak napisał/napisała Ulv, że chcesz ją kupić czy zaszpanować kasą. a może uprawiacie jakieś sporty? chociażby rower, bieganie, można wyjść na basen, jeśli jest u Was w mieście

Gość DiscoDiva
do tej miejscówki też możesz ją po czasie zabrać:) usiądziecie razem, opowiesz jej odrobinę z tych przeżyć ;) zobaczy, że umiesz rozmawiać o uczuciach, dla dziewczyn to ważne :) tylko nie mów wszystkiego na raz, bo może nie udźwignąć całego ciężaru młodzieńczych doświadczeń :P

Gość Kubeq123
Nie ma basenu :) Chcialem jej na tym pierwszym spotkaniu dac bransoletke, ktora kupilem kiedys tam i trzymam dla tej jedynej. Droga nie byla, ale na taka wyglada, wiec nie dawac?

Na pierwszym spotkaniu? Lepiej się wstrzymaj... Może jej to dać jak już będziecie razem z jakiejś tam okazji, np. rocznicy.

Gość Twoje Szczęście...
jeśli to kicz to nie dawaj jeśli jest cacana to tak, ale dopiero jak się coś między wami rozwinie

Gość Kubeq123
To dobrze, ze jeszcze nie dalem, bo bym dal na tym 1 spotkaniu. Dziekuje ludzie, jestescie wspaniali.

Gość Twoje Szczęście...
gdzie się tak spieszysz?:) z czego ta bransoletka jest zrobiona?

Gość DiscoDiva
zgadzam się, bransoletkę zostaw na później. na tym etapie, na którym jesteście prezenty odpadają, no chyba, że będzie miała urodziny to możesz jej podarować jakiś drobiazg, ale niezbyt drogi, bo jeśli dziewczyna jest w porządku będzie miała kłopot, jak Ci się odwdzięczy np na twoje urodziny i źle się będzie z tym czuła. a jakieś koncerty czasem bywają u Was? jeśliby była taka możliwość to wybierzcie się na coś takiego, coś co jej będzie się podobało, niekoniecznie Tobie (jak się kocha to się nawet disco polo zniesie :P). rozejrzyj się, poszukaj jakichś wydarzeń kulturalnych, sama nie wiem....

Gość napisz nam jakie to miejsce
które tak lubisz i jest dla ciebie szczególne, bardzo mnie to zaintrygowało. Nie spodziewałam się, że facet może je mieć. Ja też mam taki swój schowek, który odwiedzam gdy mi źle. Jes to mała polanka w środku lasu w pobliżu jeziora. Kojarzy mi się z dziecinstwem i szczęsciem oraz beztroską, tam ładuję akumulatory a czasami jade tam się wypłakac.

Gość Kubeq123
Ma niedlugo urodziny, ja mialem nie dawno, wiec watpie ze bedzie miala klopot :) Bywaja koncerty, ale tylko w wakacje.

Gość DiscoDiva
ok, u mnie też tylko latem coś ciekawego się dzieje. co do tych urodzin to ta bransoletka w dalszym ciągu odpada, jeśli przyszło Ci do głowy, że byłby to dobry prezent :P jest coś bardzo intymnego w dawaniu kobiecie biżuterii, nawet tej sztucznej (jesteś młody, trudno żebyś dawał jej diamenty, choć np srebro jest tanie). ja bym się ucieszyła z życzeń i kwiatka, może jakiejś ładnej apaszki, bardzo uniwersalny prezent bez żadnych podtekstów, jednocześnie ładny, modny w tym sezonie i praktyczny.

Gość Kubeq123
To miejsce jest takim stawkiem troszke za tym moim miasteczkiem. Nikt tam prawie nie chodzi. Jest brudno w tym stawku, ale do okola zielen itp.

Gość DiscoDiva
brzmi całkiem sympatycznie:) stawki na ogół są brudnawe, zresztą nieważne, to jest Twoje miejsce, lubisz je i jest fajne :) jak będzie pogoda odpowiednia możecie się tam wybrać np na rowerach, bo chyba samochodu jeszcze nie ma żadne z Was, poza tym wsiąść do auta z chłopakiem, hmmm niektórym dziewczynom może się taki pomysł nie spodobać :P i ja już kończę, bo nic więcej chyba do dodania nie mam. życzę wszystkim dobrej nocy, a Tobie autorze powodzenia :D

Gość napisz nam jakie to miejsce
to widzę, że masz podobnie:) moim zdaniem apaszka na prezent dla młodej dziewczyny to niewypał, bransoletka lepsza. Też już idę

Gość Kubeq123
Dziekuje.

Gość DiscoDiva
napisz nam jakie to miejsce może niewypał, ja jestem 10 lat starsza i takie rzeczy lubię :) zresztą autor może sam wymyślić coś lepszego :)

Gość szukam sposobów na podryw