Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertyuiop

powiedziała to moja mama...

Polecane posty

Gość ertyuiop

moja mama powiedziała, że ostatnio dziwnie się zachowuję... po czym dodała, że ktoś powinien mnie przepieprzyć... to może bym się zmieniła... oczywiście, nie powiedziała dosłownie przepieprzyć, ale coś w tej formie, z nerwów nie pamiętam już co... mam 20 lat, jakby ktoś chciał wiedzieć... i nie wiem, co o tym myśleć... czy matka powinna mówić takie rzeczy...? nie mam faceta... a ona jeszcze gorzej mnie dołuje...

Gość oczko300
mamuska konkret , co sie bedzie pierniczyc :)

Gość ertyuiop
i to jest według Was normalne? jak matka może powiedzieć coś takiego, własnemu dziecku... aż mnie zamurowało, jak to usłyszałam...

Gość oczko300
a moze ty jestes jakas sztywna :)

Gość Oj nie badzcie
Wy tacy luzaccy. Nie sadze, ze bylo to super powiedziane jesli chodzilo o jakichs podteks seksualny (chyba, ze zle zrozumialas). Nigdy nie powiedzialabym tak mojej corce. Nigdy!

Gość oczko300
a moze przedstaw badziej sytuacje

Gość a co zakład
no cóż, kobieta ma doświadczenie większe od ciebie więc wie co mówi. Też mam taką koleżankę która jest dziewicą, ale wszyscy uważają że ktoś powinien ją dobrze wystukać to ciśnienie zeszłoby z niej...

Gość Oj nie badzcie
No tak ale uwazam, ze nie od matki powinny wyjsc Takie slowa. Rozumiem jesli powiedzialaby to kolezanka czy kolega, ale podtrzymuje to co powiedzialam - NIE MATKA. I przede wszystkim nie w taki sposob

Gość gdzie jest kszysz?
widocznie zachowujesz się tak, jakbyś miała OZN (ostry zespół niedopchnięcia) :P

Gość ertyuiop
owszem, bardzo chce, co nie znaczy, że powinna prawić takie mądrości. Matka powinna być poniekąd wzorem, a przez to, co powiedziała, nieco zburzyła mój światopogląd. I nie, nie jestem sztywna; po prostu wiem, gdzie są granice dobrego smaku.

Gość Oj nie badzcie
I tak trzymaj

Gość Seniorek56
Może matka ma rację. A daj się raz wypieprzyć!