Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magggy32

jak szybko usunac..?

Polecane posty

Gość magggy32

wyskoczyła mi opryszczka uzywam plasterki na zimno ale co powinnam jesc znacie jakis dobry i szybki pomysł jak sie pozbyc zimna na ustach i jeszcze zeby był skuteczny masc mi srednio pomaga raczej nie

Gość Ewaldi
na katar i wszelkie opryszczki mam jeden wypróbowany sposób , mianowicie szukam prawdziwego mrowiska w lesie i na to mrowisko układach husteczkę albo dwie takie bawełniane i niech poleżą na tym mrowisku nawet pół godziny i mrówki spacerują i zostawiają tak zwany 'jad mrówkowy' - tak to nazywam , po pół godziny zabieram husteczkę bawełnianą z tego mrowiska strzepując mrówki z husteczki i wciągam nosem ten 'zapach mrówkowy' , po trzech godzinach nie mam kataru , sprawdzone wieloktotnie :)

pare dni temu czytalam topik o dziewczynie ktorej bardzo pomaga zwykly prasowany puder, przyklada na opryszczke i podobno goi sie duzo szybciej. poszukaj (chyba w zdrowiu i urodzie to bylo) w kazdym badz razie wiele osob to potwierdzilo

Gość christka
Najlepiej to nie dopuścić żeby się w ogóle ppojawiła. Kuracja lekami przeciwwirusowymi robi swoje