Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inga8-8-8

kto mnie wezmie od tyłu? [FOTO]

Polecane posty

Gość avocado.z31
ja z chęcią puknę - pisz na maila

Gość mój facet - ten sam problem!
to nie kolezanka, to mama :o

a tak w ogóle to masz na imie magda i jestes strasznie tania

Gość avocado.z31
mail -avocado.z31@vp.pl

sos, dzis nie bede ci jechac po nosie czy braku wargi. ale uwazam ze masz ze soba maly problem.

masz. zawsze jak jest foto do oceny to blondynki nie skomentujesz zeby nie wiem jak wygladała, a na brunetke sie slinisz nawet najtansza i najbrudniejsza. to zahacza juz o fetysz - i nadaje sie do leczenia. ale czemu sie zastanawiasz czemu tak jest? ze nie jest młodsza? czy co.

Gość inga8-8-8
Szukam kogos, kto umie porzadnie mnie wyp..ic lubie tez anal - wiec jesli ktos nie lubi, nie ma czego u mnie szukac...

nie wiem dlaczego. pociesze cie ze tez mam 25 lat i mnie bys nie miał niezaleznie od tego ile bys tym palcem kiwał :P no widzisz, ja z kolei od 15 roku zycia wygladam jak suka i leca na mnie faceci 30-50. to jest dopiero przejebane!

a z kasa to akurat mysle ze jest odwrotnie, raczej młodszym nie zalezy na kasie. przynajmniej mi w wieku 15-20 było dokładnie wszystko jedno ile kto ma kasy. potem mi sie zmieniło, ale to przez głupiego dziada ktory mnie bił. wiec mam jakby powód :P

Gość inga8-8-8
daj fote chociaz jedna na dowod, ze niby jestes suka - ja bynajmniej dalam. nie interesuja mnie wypociny typu "nie musze dawac zdjec". jak taka chojraczka jestes, to chyba nie powinno byc problemu prawda?

Gość avocado.z31
inga - pisz na maila: avocado.z31@vp.pl

o nie. co to to nie. ja Cie do tej pory jechałam 3 albo 4 razy - zawsze za nos. ale na pomaranczowo w formie postu - topików zadnych nie zakładałam :P pomijajac nos byłbys za młody. ja lubie takich w moim wieku albo +5. Aczkolwiek byłam z różnymi - młodszymi i jednym 10 lat starszym i szczerze mówiac wiek to chyba ostatnia rzecz na jaka nalezy zwracac uwage. Moj znajomy ma 24 ozenił sie 2 lata temu z kobieta 34letnia i sa najwspanialszym i najzgodniejszym małzenstwem jakie znam. Strasznie im zazdroszcze. A do Ciebie jeszcze wracajac to moze i fakt ze dziewczyny w Twoim wieku czy młodsze maja w tym czasie faze na starszych. Moja siostra ma 18 lat i oglada sie za facetami 25 wzwyż :o Droga ingo. Nie jestem chojraczką, nigdy za taka sie nie podawałam, dlatego nie dam zdjęcia 🖐️ 👄

Gość inga8-8-8
tak myslalam, prosciutka patologia, zero kumania zycia, no nic - trudno, mimo wszystko pozdrawiam cie i zycze przejrzenia na oczy bo najwyrazniej masz z ta rzecza oraz innymi spore problemy, ktore zas klasyfikuja cie jako kiepska rozmowczynie. ogolnie - prosze o wypowiedzi NA TEMAT :)

wtf? :D :classic_cool:

no widzisz inga? to był strzał w kolano z twojej strony. tylko przestałam tu pisac i ciiiiiiiisza jak makiem zasiał :classic_cool: brzydka jestes :P

Hej podobasz mi sie i moge cie chetnie wyruchac i od tylu i od przodu. Zadzwon jutro do mnie to sie umowimy nr. tel. 605 399 185. Czekam.....

owszem, jestem blondynka, ale z tych zajebistych :classic_cool: i nigdzie nie napisałam ze Cie nie lubie. poprostu lubie sie czasami pastwic nad gimnazjalistami i młodzieza ;)

jurny, buhahahahaha, fajny nick :classic_cool:

Gość ewciaaa18
sosssssss to żyd, fujj jaki ty brzydki, nie dziwne że tylko mamuski chcą ciebie, kto by chciał takiego żyda w łóżku. Raus to pieca.

Gość inga8-8-8
maz - i znowu sie osmieszach dziecko. skoncz wasc, wstydu oszczzedz!

na miłość boska, sos, w dupie mam czy lubisz blondynki, bo nie jestes w moim typie ani wieku ani ja w twoim wiec nie wkrecaj sobie ze kazdy kto z toba gada robi to zeby cie poderwac :o miałam wyrzuty sumienia ze traktowałam cie niesłusznie za ten nos i chciałam sobie pogadac o tak. zapomniałam ze chłopcy w tym wieku tylko o jednym :o no własnie wygladasz jakbys jeszcze nie skonczył. i czasami tez tak sie zachowujesz ;)

w sumie niech ci bedzie. miły i uczciwy chłopak jestes - przyznaje - jako jeden z niewielu na kafe. nienalezał ci sie ten nos - przepraszam. tylko nie zepsuj tej pozytywnej oceny jaka tu u niektórych masz głupimi kafeteryjnymi tekscikami ze laski sa sprzedajne itp (bo zdaje sie zaczałes cos takiego robic) 🖐️