Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trhsdhsdrhhrd

KTOS JEST CHETNY NA EKSPERYMENT ?

Polecane posty

Gość trhsdhsdrhhrd

Na jednej stronie znalazlam taki tekst: Proponuje zrobic zwykle cwiczenie aby sie samemu pzrekonac a nie zbierac doswiadczenia innych, bo aby doswiadczenia innych byly wiarygodne musialoby sie tysiac osob wypowiedziec a nie piec, prawda? Doswiadczenie jest proste i kazdemu sie udaje. Potrzebujemy dwa jednakowe sloiczki szklane (obojetnej pojemnosci), koniecznie z zakretkami, (jak po dzemie). Do czystych i suchych sloiczkow wkladamy ugotowany ryz (taki jak do posilku- czyli gotowany w wodzie, ale juz czy solony czy nie - to nie ma znaczenia) Ryzu wkladamy po 4-5 lyzek. Zakrecamy sloik pokrywka i przyklejamy tasma klejaca wczesniej przygotowane napisy -na jednym przyklejamy "KOCHAM CIE" -na drugim "NIENAWIDZE CIE" Tak oznakowane sloiki stawiamy obok siebie w miejscu gdzie nie beda przeszkadzaly innym i lepiej jest aby inni je nie widzieli. Moze byc w szufladzie ze skarpetami albo za ksiazkami na polce w biblioteczce. (nie chodzi o sekrety ale aby inni swoimi myslami nie przeszkodzili w eksperymencie) Ze sloikami "pracujemy" dwa razy dziennie, czyli rano i wieczorem. Nic nie mowiamy ale patrzac sie na sloiki wysylamy mysli adekwatne do napisu. Pracujemy po kilka minut z kazdym sloikiem po kolei. Mysli wysylamy do ryzu, patrzac na ryz myslimy jak bardzo go kochamy, jaki jest piekny bielusi i rozkoszny itd. Po minucie, dwoch minutach pzrenosimy wzrok na ten brzydki ryz i w myslach go obrzucamy niewybrednymi slowami. Po kilku dniach efekt jest widoczny, to nie ma znaczenia po ilu dniach. A My wiemy juz jak bardzo wazne jest myslenie, jak wielka jest potega naszych cichych mysli... Przy czym nie jest to cwiczenie na udowodnienie istnienia "potegi podswiadomosci" jak w temacie, ale "potegi swiadomosci", co jest bardzo wazne aby nie dochodzilo do sabotowania podswiadomosci przez swiadomosc, ktora przeciez "wie", ze niemozliwe jest niemozliwe -) Po tym cwiczeniu juz swiadomosc nie ma takiej pewnosci -) Czy ktos jest chetny na taki eksperyment?;)

Gość ciekaweeeeee
co ci wyszło ? znasz jeszcze jakies ?

Gość ciekaweeeeee
jedno mnie zastanawia .Dlaczego ryz musi byc ugotowany

Gość moniamonte jak cie
jak co ? zobaczysz jaki wpływ mają twoje mysli na ryz ,zarowno te pozytywne jak i negatywne sama jestem ciekawa,idę ryz gotowac:D

Gość jppj
a to ciekawe.... Na początku jest chaos. A po nim - koniec. w tym : http://gourl.org/4de :) miejscu każda kobieta jest królową :) coś pięknego :)

Gość moniamonte jak cie
a ja spróbuję i wtedy zacznę działac myslami na niektorych z kafe :D

Gość trhsdhsdrhhrd
no to ma pokazac jak wielka jest potega naszych mysli podobno :) ja nie probowalam chociaz chyba to zrobie , bo ciekawi mnie to:)

Gość moniamonte jak cie
ja juz gotuję ryz.Jesli okaze sie ze podziała ,wcielę w zycie ,zacznę myslec pozytywnie

Gość trhsdhsdrhhrd
no to zdawaj relacje :) ja chyba popoludniu tez ugotuje ryz, bo teraz nie mam sily sie zwlec stad :D

Gość moniamonte jak cie
ok,opisze wszystko za parę dni:)

Gość trhsdhsdrhhrd
ciekawa jestem czy to coś wpłynie na ten ryż. Opisuj nawet 1 "spotkanie" z ryżem :D jak wyzywałaś ten ryż, a drugi "komplementowalas" w sumie to troche smieszne :D gadac do ryzu w myslach heh

Gość trhsdhsdrhhrd
ciekawa jestem czy to coś wpłynie na ten ryż. Opisuj nawet 1 "spotkanie" z ryżem :D jak wyzywałaś ten ryż, a drugi "komplementowalas" w sumie to troche smieszne :D gadac do ryzu w myslach heh

Gość chyba jeden z najlepszych odci
a moze byc kasza jaglana lub gryczana lub jeczmienna?|?

Gość moniamonte jak cie
już pakuję do słoików, a potem z wieczora jeden dostanie wiązankę ,drugiego obdarzę miłoscią :D

Gość moniamonte jak cie
ja mysle ze ryz jest najlepszy-ma biały kolor i łatwiej jest dostrzec negatywne zmiany

Gość trhsdhsdrhhrd
tamta kobieta podala ryz, wiec chyba ryz powinien byc . nie wiem czy z innymi tez wyjdzie :) mozesz sprobowac

Gość G+_+ela
wcale nie musi byc ryż :) wystarczy jak dwie osoby jednakowego wzrostu staną naprzeciw siebie jedna wyciąga do przodu ręce, zamyka oczy i zaczyna myslec o kimś kogo bardzo nie lubi. druga próbuje po 10 sekundach opuscić rękę osoby myslącej negatywnie okazuje sie że pomimo uslinych hceci rece łatwo mozna przycisnąc w kierunku podłogi :) Nastepnie nalezy ćwieczenie powtórzyc z tym że myslimy teraz o osobie która lubimy lub kochamy daje 100% gwarancji że sasiad nie opusci naszych rąk w dół :) To doswiadczenie pokazuje ile energii zabiera nam niepozytywne myslenie :)

Gość trhsdhsdrhhrd
i jak ryz ugotowany? musza byc tego samego wzrostu:D? Moja siostra ma akurat 1-2cm wiecej ;)

Gość htsdhthhthrdh

Gość grseghhdrhdrh
ip

Gość ryz z napisem
kocham cie pozostanie bialy a ten z nienawidze cie splesnieje.

Gość trhsdhsdrhhrd
skąd wiesz?

Gość jak to skad?
Przeciez to oczywiste co sie stanie.

Gość onjestwogółe
caly czas bialy tylko ze watrobke mam chora

Gość trhsdhsdrhhrd
oczywiste?:O dla mnie to nei jest takie oczywiste:) zobaczymy .

Gość thdhdhdrhrd